Se indholdet

OM CITROËN PRIVATLEASING

 

Privatleasing er en god løsning for dig, der kender din økonomi i leasingperioden, kender dine kørselsbehov og ikke vil bekymre dig om salg og værditab. Læs hvorfor og bliv klogere på hvordan du privatleaser herunder.

 

VI STÅR FOR GARANTI OG SERVICE PÅ BILEN

 

Der kan være mange bekymringer forbundet med et bilkøb, hvilket kan afholde en fra at købe en ny bil. For eksempel kan et servicebesøg blive dyrere, end du lige havde regnet med. En af de mange fordele ved at lease er, at du kan undgå disse bekymringer. Hos Citroën står vi for al garanti og service på bilen.

 

 

DU KAN VÆLGE MELLEM FORSKELLIGE KILOMETERPAKKER

 

Der er mange fordele ved at lease. Men det er vigtigt, at du kender dine kørselsbehov. Når du beslutter dig for at lease en bil, skal du nemlig fastsætte, hvor mange kilometer, du forventer at køre. Overskrider du det kilometerantal, der står i den indgåede aftale, kommer du til at betale ekstra for det overkørte antal kilometer. Prisen pr. overkørte kilometer varierer alt efter bilmodel. Hvis du ønsker at vide mere, kan du kontakte os med dine spørgsmål her, og vi vender tilbage.

 

 

INGEN BEKYMRINGER OM SALG OG VÆRDITAB

 

Ved privatleasing skal du hverken bruge tid på at få din bil solgt eller være bekymret for et værditab. Efter leasingperioden afleverer du blot bilen retur til din nærmeste Citroën-forhandler.

 

 

KOM I GANG MED DET SAMME

 

Du kan bestille din leasingaftale online – nemt og hurtigt. Vælg blot din ønskede bilmodel her og sammensæt din leasingaftale ved at justere udbetaling og kilometerpakke. Klik derefter på knappen ”Bestil online”, så kontakter vi dig vedrørende kontrakt, levering og evt. ønsker til aftalen. Pengene bliver først trukket, når du har underskrevet kontrakten i din e-boks. Derefter kører alt automatisk, og du vil opleve den fulde frihed ved Citroën Privatleasing. Bestil allerede i dag her.

 

 

 

HVILKEN CITROËN VIL DU LEASE?

 

 

HAR DU SPØRGSÅL TIL CITROËN PRIVATLEASING?

 

Vi har samlet en række svar på ofte stillede spørgsmål, som du kan se her.

Du er også velkommen til at kontakte os ved at udfylde formularen via linket nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.