Se indholdet

VIDEOCHECK GIVER TRYGHED OG TRANSPARENS

 

For at styrke din oplevelse af tillid, tryghed og transparens som kunde på et autoriseret Citroën-værksted, tilbyder vi dig et VideoCheck.

Med et VideoCheck visualiserer og forklarer vores specialuddannede Citroën-tekniker den service eller reparation, som vi anbefaler, at netop din bil har behov for. Det giver dig overblik over bilens tilstand og bedre forståelse for de ting, som bør serviceres eller udbedres.

ØNSKER DU ET GRATIS VIDEOCHECK?

Klik på book en værkstedsaftale og vælg VideoCheck.

 

 

VIDEO OM CITROËN VIDEOCHECK

Klik på videoen, så får du et hurtigt overblik over indholdet, forløbet og fordelene ved et VideoCheck.

VIDEO OM CITROËN VIDEOCHECK

Klik på videoen, så får du et hurtigt overblik over indholdet, forløbet og fordelene ved et VideoCheck.
FORDELENE VED ET CITROËN VIDEOCHECK

Med et VideoCheck følger en række fordele:

  • Billeder kan sige mere end 1000 ord, og Citroën VideoCheck dokumenterer din bils tilstand, så du med egne øjne kan se og vurdere den service eller reparation, som vi anbefaler.
  • VideoCheck giver dig sikkerhed for, at servicearbejdet udføres nøjagtig efter dine ønsker og forventninger.
  • Din bil er i hænderne på en veluddannet mærketekniker, som kender din Citroën ned til mindste skrue og udelukkende bruger originale reservedele.
  • VideoCheck er et effektivt værktøj til at sikre, at vi matcher dine ønsker og forventninger, så du kører hjem som en tilfreds kunde.

FORLØBET VED ET CITROËN VIDEOCHECK

Sådan fungerer VideoCheck:

  • Når din bil er kommet på liften, optager teknikeren en video af de dele, der trænger til service eller reparation og forklarer samtidig, hvorfor det er nødvendigt.
  • Du modtager en SMS eller mail med et link, hvor du kan se teknikerens gennemgang af din bil. Videoen ledsages af et prisoverslag på anbefalet service og eventuelle reparationer.
  • I ro og mag kan du vurdere tilbuddet og sende os din accept eller evt. ændringsforslag.
  • Teknikeren modtager din tilbagemelding og udfører arbejdet nøjagtig ifølge dine ønsker.
  • Ved afhentning af bilen gennemgår vi fakturaen for at sikre sammenhæng mellem dine ønsker og vores arbejde.

CITROËN VÆRKSTEDSKONTO

 
Med en Citroën Værkstedkonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit værksted - helt uden udbetaling, renter og gebyrer. Du vælger selv, om du vil betale din regning over hhv. 5, 10 eller 20 måneder.
*En regning på f.eks. 10.000 kr. koster 500 kr. i 20 måneder. De samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede kredit- og tilbagebetalingsbeløb er 10.000 kr. Fast debitorrente og ÅOP er 0,00 %. I alle eksempler er det samlede kreditbeløb og det beløb, der skal betales tilbage, det samme som varens kontantpris. Beregningerne forudsætter kreditgodkendelse og betaling via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Kredittens løbetid er 5 år. Citroën Værkstedskonto er til privatkunder og kan ikke benyttes til udbetaling af en bil.