Se indholdet

SERVICE- OG REPARATIONSAFTALE

Abonner på din service og slip for værkstedsregninger

En Citroën Service- og reparationsaftale giver dig det fulde overblik og et sikkert budget. Du betaler et fast, månedligt beløb og slipper til gengæld for uforudsete værkstedsregninger. Med en Citroën Service- og reparationsaftale er din bil nemlig dækket for serviceeftersyn og reparationer* i den aftalte periode. 

 

For at sikre optimal vedligeholdelse af din Citroën er det vigtigt, at du følger Citroëns retningslinjer for serviceeftersyn. Med en Service- og reparationsaftale er din Citroën i trygge hænder hos vores Citroën-teknikere. De sikrer, at din Citroën bliver passet og plejet efter fabrikkens forskrifter.

Aftalen kan tegnes op til 12 måneder fra bilens 1. indregistreringsdato. Prisen afhænger af, hvor lang tid og hvor mange km, du ønsker, aftalen skal dække.

 

*Se nærmere detaljer i kontraktbetingelser, herunder også visse undtagelser.

HVAD OMFATTER EN CITROËN SERVICE- OG REPARATIONSAFTALE?

  • Service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til bilens servicehæfte
  • Tandrems-udskiftning i henhold til bilens servicehæfte
  • Nødvendige reparationer til opfyldelse af bilens primære drift og trafiksikkerhed, herunder udgifter til arbejdsløn og reservedele, udført af et autoriseret Citroën værksted i Danmark
  • Fejl på Aircondition / klimaanlæg, hvor udskiftning af defekt komponent er påkrævet
  • Udskiftning af pærer
  • Vinduesviskere udskiftes når de er defekte
  • Påfyldning af motorolie og sprinklervæske

FÅ PRISOVERSIGT OG KØB DIN AFTALE ONLINE

Indtast din nummerplade nedenfor og få en prisoversigt for netop din bil og køb din aftale online. Det eneste du skal gøre er 1. Indtast nummerplade og antal kørte kilometer. 2. Vælg din ønskede periode for aftalen og antal kilometer. 3. Få prisoversigt. 4. Indtast kontaktoplysninger og klik ’Bestil’. Du vil efterfølgende modtage en mail med betalingslink og din kontrakt. Din aftale bliver aktiveret, når du via betalingslinket har betalt første ydelse. Herefter skal der betales ydelse den 1. i hver måned.

FORDELE

 

✔ DU BETALER ET FAST MÅNEDLIGT BELØB, SOM DÆKKER BILENS SERVICEEFTERSYN, UDSKIFTNINGER OG REPARATIONER AF KOMPONENTER. 

✔ DU KAN FRIT VÆLGE MELLEM ALLE AUTORISEREDE CITROËN-VÆRKSTEDER I DANMARK. SE OVERSIGT OVER VÆRKSTEDER »


✔ DIN CITROËN ER ALTID I DRIFTS- OG SIKKERHEDSMÆSSIG GOD STAND. DESUDEN ER DU "FORSIKRET" IMOD DE FLESTE UFORUDSETE OMKOSTNINGER.


✔ ARBEJDET PÅ DIN CITROËN BLIVER ALTID FORETAGET AF SPECIALUDDANNEDE CITROËN-TEKNIKERE MED HØJ EKSPERTISE, SOM BRUGER SPECIALVÆRKTØJER OG ORIGINALE RESERVEDELE.


✔ DU KAN FORVENTE EN HØJERE GENSALGSVÆRDI, NÅR DIN BIL ALTID ER SERVICERET HOS ET AUTORISERET VÆRKSTED OG I HENHOLD TIL CITROËNS FORSKRIFTER.

VIL DU HAVE EN PRISOVERSIGT OG KØBE EN AFTALE, ELLER HAR DU SPØRGSMÅL?

Læs mere om vilkår og betingelser vedr. Service- og reparationsaftaler her.
Opsigelse
En Citroën Service- og reparationsaftale kan altid opsiges inden for løbende måned + 1 måned. Opsigelsen sendes enten via mail til Citroën Danmark på serviceaftaler@kwbruun.dk eller ved at udfylde denne formular.

ER DIN CITROËN OVER 12 MÅNEDER?

Se dine muligheder herunder.

 

 

Citroën Værkstedslån

 

Med Citroën Værkstedslån kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Citroën-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer*. Det betyder, at du kun skal betale købsprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

*En regning på f.eks. 10.000 kr. koster 500 kr. i 20 mdr. De samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede kredit- og tilbagebetalingsbeløb er 10.000 kr. Debitorrenten og ÅOP er begge 0,00%. Forudsætter kreditgodkendelse og betaling via betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Lånebeløbets størrelse skal være mellem 500-40.000 kr. Citroën Værkstedslån er til privatkunder og kan ikke benyttes til udbetaling af en bil. Citroën Værkstedslån tilbydes i samarbejde med Nordea Finans Danmark A/S, Helgeshøj Allé 33. 2630 Taastrup. CVR 89805910.
BasisService 5+ & 10+

 

Med det specielt udviklede BasisService 5+ eller BasisService 10+ betaler du udelukkende for det, din ældre bil har brug for. Samtidig har du garanti for, at arbejdet udføres af en uddannet Citroën-mekaniker, som kender din Citroën ned til den mindste skrue. BasisService 5+ omfatter din Citroën, der er mellem 5 og 10 år. Fra den dag bilen fylder 10 år, er den omfattet af BasisService 10+.

Priserne gælder ikke varebiler.