Se indholdet

TEKNOLOGI I CITROËNS VAREBILER

Gennem 100 år er Citroën blevet inspireret af sine erhvervskunder til at levere varebiler, der indeholder teknologier og udstyr, der passer til alle opgaver uanset forholdene. Vores varebiler er praktiske og funktionelle takket være de mange førerassistancefunktioner og online systemer*.
 
*Afhænger af udstyrsniveau. 

CITROËN VAREBILER: SIKKERHED OG FØRERASSISTANCEFUNKTIONER*

Citroëns varebiler er konstrueret med fokus på din sikkerhed og er forsynet med praktiske og funktionelle førerassistancefunktioner*, som gør køreturen enklere, tryggere og mere sikker under alle forhold.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

SURROUND REAR VISION TEKNOLOGI*

En verdenspremiere!

Citroën Berlingo Van byder på en innovativ funktion, der ikke tidligere er set i varebiler: Surround Rear Vision*, der sikrer det perfekte udsyn. Bakspejlet er erstattet af en 5'' farveskærm*, der via to kameraer viser billeder af de nærmeste omgivelser i tre forskellige vinkler i realtid.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

GRIP CONTROL*

Grip Control* er et forbedret anti-spin-system, der optimerer hjulenes kraftoverførsel afhængigt af terrænet. Citroën Jumpy og Citroën Berlingo Van fås med Grip Control med flere programmer, som gør det muligt at justere vejgrebet afhængigt af typen af underlag.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

GRIP CONTROL MED HILL DESCENT ASSIST*

Citroën Berlingo Van er forsynet med et Hill Descent Assist system*, som hindrer at bilen glider og hjælper dig med at bevare kontrollen på stejle nedkørsler.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

MED TRAILER STABILITY CONTROL*

Trailer Stability Control*, som er en del af ESP systemet i biler med anhængertræk, registrerer svingninger i anhængeren og anvender bilens bremsesystem til at stabilisere den.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

AKTIV FARTPILOT*

Systemet registrerer den forankørende bil ved hjælp af et kamera og holder automatisk den sikkerhedsafstand, som føreren på forhånd har valgt. Stop-funktionen*, der kun er tilgængelig i biler med EAT8 gearkasse, kan bringe bilen til fuld standsning, hvis det er nødvendigt. 

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

VEJSTRIBEALARM*

Denne teknologi anvender sensorer til at registrere om vejstriberne passeres, uden at blinklyset er blevet aktiveret. Derefter bringer systemet forsigtigt bilen tilbage på rette bane.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

 
DISTANCE ALERT*

Hvis der er risiko for kollision med den forankørende bil, eller hvis der registreres en fodgænger i bilens bane, udsender Distance Alert funktionen* visuelle og akustiske advarsler.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

 
ACTIVE SAFETY BRAKE*

Denne sikkerhedsfunktion reducerer risikoen for kollision. Systemet er aktivt fra 5 km/t og registrerer faste og bevægelige forhindringer foran bilen herunder også fodgængere. Hvis der registreres fare for kollision, advares føreren af det automatiske nødopbremsningssystem, Active Safety Brake*. Hvis der ikke er nogen reaktion fra føreren, bremser systemet automatisk bilen.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

 
UOPMÆRKSOMHEDSALARM*

Dette system analyserer ændringer i bilens retning i forhold til vejstriberne og registrerer dermed, om føreren er uopmærksom, og sender et advarselssignal, hvis det er nødvendigt. Dette er en særlig nyttig sikkerhedsfunktion på veje, hvor hastighedsgrænsen er over 50 km/t.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

 
HILL START ASSIST*

Hill Start Assist funktionen* forhindrer, at bilen ruller baglæns på en skrånende vej, når bremsepedalen slippes. Det aktiveres på vejstigninger over 3 % og holder bilen bremset i 2 sekunder. Du kan således roligt flytte foden fra bremsepedalen til speederen.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

 
SKILTEGENKENDELSE MED HASTIGHEDSANBEFALING*

Denne virkelig innovative teknologi anvender et kamera placeret øverst i forruden til registrering af vejskilte. Det viser den aktuelle hastighed, så du kan justere din fartpilot eller hastighedsbegrænser til at overholde hastigheden på sikker vis. Systemet registrerer også « Stop », « Indkørsel forbudt » og « Overhaling forbudt » skilte.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

 
BLINDVINKELSYSTEM*

Dette system er ideelt ved kørsel på motorvej og advarer dig, hvis der ligger en bil i den blinde vinkel, ved at en orange LED lyser kraftigt i hjørnet af sidespejlet.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

 
HEAD UP-FARVEDISPLAY*

Denne innovation på sikkerhedsområdet giver dig vigtige informationer om kørslen, uden at du behøver at tage øjnene fra vejen. På en transparent plade i førerens synsfelt vises oplysninger om den aktuelle og anbefalede hastighed, fartbegrænserens indstilling, navigationsvejledningen og Distance Alert funktionen.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

 
PARKERINGSHJÆLP - FOR, BAG OG SIDER*

Dette system informerer føreren om, at bilen nærmer sig en forhindring via afmærkninger på bilens 8” Touch Screen samt lydsignaler.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

 
BAKKAMERA*

De daglige parkeringsmanøvrer bliver nemmere med klar visuel assistance. Når bilen sættes i bakgear, viser bilens 8" Touch Screen området bag bilen suppleret med farvede afmærkninger.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

 

 
AUTOMATISK SKIFT MELLEM NÆRLYS OG FJERNLYS*

Systemet skifter automatisk mellem fjern- og nærlys, når der registreres andre biler. Det gør mere trygt og sikkert at køre om natten.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

 
SVINGLYS*

Svinglyset* sørger for ekstra oplysning af indersiden af svinget, og øger dermed sigtbarheden og sikkerheden i sving og i vejkryds.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

 

CITROËN VAREBILER: ONLINE TEKNOLOGIER 

Online navigation*

Citroën Berlingo Van og Citroën Jumpy modellerne er udstyret med Citroën Connect Nav*, et 3D navigationssystem, der leverer informationer i realtid om trafikken, tankstationer, parkeringspladser og vejrforhold.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

Mirror screen*

Citroën Berlingo Van og Citroën Jumpy fås med Mirror Screen funktion*, som gør det muligt at benytte dine kompatible smartphone apps på bilens Touch Screen.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.