[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
pris_logo_2019

Den nye Citroën Berlingo Van belønnes for udviklingen i komfort og nye teknologier uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Den gør sig udmærket, ikke bare visuelt, men også på komfort og sikkerhed med en lang række nye teknologier, der gør hverdagen smartere, nemmere og mere sikker for de professionelle brugere. Med den nye Citroën Berlingo Van åbner vi op for et nyt kapitel for vores ikoniske varebil. Den har igennem mange år være værdsat af vores erhvervskunder i hele Danmark og opfylder alle kravene til en god varebil. Alt dette understreges med kåringen som Årest Varebil 2019 i Danmark og Europa. 

 

 

 

PROFFLINE OG PROFFLINE+

Den nye Citroën Berlingo Van opfylder ethvert behov ved altid, at have en løsning til en hver situation. 
Læs mere om vores Proffline og Proffline+ modeller herunder

proffline1

Proffline

Proffline er til dig, som ikke vil gå på krompromis med udstyret.

 • Parkeringssensor, bag
 • Elektrisk håndbremse
 • Tågeforlygter med drejelysfunktion
 • Skridsikkert underlag i varerum
 • 8" touch screen m. Apple CarPlay og Mirrorscreen
 • Pack Visibility: Regn -og lyssensor, Magic Wash viskefunktion
 • Pack Safety: Fartpilot med fartbegrænser, Lane keep assist, Active Safety Brake

Proffline+

Proffline+ er beregnet til lange køreture samt mange små byture

Udover Proffline udstyret, får du på Proffline+ følgende udstyr:
 • Acoustiv pack: forbedret komfort og støjisolering
 • Pack look: Indfarvet kofanger bagved, sidespejle, håndtag og hjulkapsler
 • Parkeringssensor, for og bag samt Surround Rear Vision med kamera bag og under sidespejle til blinde vinkler
Proffline2

KOMFORT

Herobrake-Extenso

   

Extenso-kabinen

Den Nye Citroën Berlingo Van er bygget med kørekomforten for øje. Dette kommer til udtryk ved at den er bygget med speciel designet affjedring, samt støj-isolering, som er med til at absorbere ujævnhederne i vejen, hvilket giver en unik køreoplevelse.

Den Nye Berlingo Van kan justeres i både højde og længde, så den kan tilpasses til alle personer. Derudover, fås den også med sædevarme.

For at gøre køreglæden endnu større, har vi udstyret den Nye Berlingo Van med håndfri adgang og start, elektriske parkeringsbremser og head-up display. Disse er blot nogle af de funktioner vi har tilføjet for at optimere køreglæden.

Extenso-kabinen

Kabinen er designet som et mobilt kontor, så du kan arbejde i bilen.

Din PC kan oplades via 220V-stikket, og derefter opbevares i kabinens TopBox. Som en ekstra og praktisk funktion kan du oplade din smartphone trådløst med det indbygget USB-stik samt 12V-stik.

Med vore Extenso kabine kan det midterste ryglæn foldes ned og fungere som et mobilt kontor.

EXTENSO KABINE

Extenso-beskrivelse

Extenso kabinen giver mulighed for at ændre bilens indretning efter behov. Praktisk giver det en øget fleksibilitet med mulighed for plads til 3 personer foran og muligheden for at øge lastelængden. 

For at øge lastelængden foldes passagersædet ned, hvilket øger lastelængden til 3 meter på M modellerne og 3,4 meter på XL modellerne.

Extenso-beskrivelse
 1. Extenso kabinen er forsynet med 2-personers bænksæde, som giver plads til 3 personer foran
 2. Det midterste ryglæng kan foldes ned og fungere som et mobilt kontor. Under sædet findet et opbevaringsrum med hængelås. 
 3. Ved at folde bilens yderste sæde op, kan lastvolumen øges fra 3,3 til 3,8 m3 på M modellerne, samt øges fra 3,9 til 4,4 m3 på XL modellerne. 

Udstyr til alle formål

Komfort-1

For at gøre det endnu lettere at laste og læsse, uanset hvor bilen er parkeret, fås den nye Citroën Berlingo Van med:

 • 1 eller 2 sideskydedøre med en optimeret åbningsbredde på 675 mm og en højde på 1072 mm
 • sidehængslede 40/60 bagdøre med en åbningsgrad på 180°
 • større bredde mellem de bageste hjulkasser
Komfort-2

Den nye Citroën Berlingo Van har en lastvolumen på op til 4,4 m3 og en nyttelast på mellem 650 kg og 1000 kg. Overload-indikatoren informerer dig, hvis den maks.tilladte vægt overskrides. Hverdagen bliver lettere med Pack Zone-pakken, der indeholder ekstra LED-belysning i varerummet, 4 ekstra fastsurringsringe og et 12V-stik.

SURROUND REAR VISION

ONLINE-NAVIGATION

PERFEKT VEJGREB

Teknologi

Den nye Citroën Berlingo Van byder på en innovativ funktion, der ikke før er set i varebiler: Surround Rear Vision, der giver det perfekte udsyn.
På en 5'' farveskærm på bakspejlets plads vises billeder fra 2 kameraer (et i passagersidespejlets sokkel og et over bagdørene).
Der vises 3 forskellige billeder:

- Overvågning af området bag bilen: Skærmen viser området langt bag bilen i bilens længdeakse, så føreren kan orientere sig bagud under kørslen (bakspejlsfunktion)

- Området langs bilens side: Skærmen viser området langs bilens side i passagersiden for at undgå blinde vinkler

- Bakkamera: Skærmen viser det nærmeste område bag bilen for at gøre det lettere at bakke

Teknologi

Online 3D-navigationssystemet, Citroën Connect Nav, giver mulighed for at benytte stemmegenkendelse til styring af navigations-, telefon- og multimediefunktionerne, så det ikke er nødvendigt at tage øjnene fra vejen. I forbindelse med online tjenester, f.eks. TomTom Traffic, der er real-time trafikinfo, fås oplysninger om lokalisering, brændstofpriser, parkeringspladser og vejrudsigten.

Med Mirror Screen-funktionen kan du anvende din smartphones kompatible apps direkte på bilens 8'' touch-skærm.

Teknologi

Den nye Citroën Berlingo Van med Grip Control inkl. Hill Assist Descent tilpasser forhjulenes vejgreb til det aktuelle underlag og holder en fast lav fart ved kørsel ned ad bakke, selv på stejle nedkørsler.  For at opnå større effektivitet suppleres denne teknologi - som findes i Byggepladspakken – af en stor frihøjde på 30 mm, en beskyttelsesplade under motoren og store hjul med en diameter på 690 mm og Mud & Snow dæk  samt et reservehjul af samme type som bilens andre hjul.

20 KØREASSISTANCE SYSTEMER

systemer

    

BEDRE TOTALØKONOMI

motorer

En ny, lettere platform og effektive motorer sikrer dynamiske køreegenskaber, stor kørekomfort og lavere driftsomkostninger. HDi 75 BVM, BlueHDi 100 BVM, BlueHDi 100 S&S BVM, BlueHDi 130 S&S BVM6 og EAT8. PureTech 110 S&S BVM6 benzinmotor bliver tilgængelig i løbet af 2019.

Den nyeste generation 8-trins automatgearkasse EAT8 "Efficient Automatic Transmission" med gearskiftegreb ved rattet sikrer komfortabel kørsel på lange distancer, men også på de mange små, daglige ture.

Top