[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]

OPLEV CITROËN JUMPY I FILMEN UNDER

En ny, optimeret opbygning, der giver flere nyttige funktioner såvel som bedre komfort og mere sikkerhed, kommer denne nye generation af Jumpy til gode. De nyeste teknologier og hjælpefunktioner til kørsel er taget i anvendelse, hvilket gør bilen til en værdifuld hjælper i det daglige. Den fås i tre længder med håndfrie skydedøre (ekstraudstyr) og demonstreres i en playliste med fire videoer.

 

597x597_Polyvalence_Nouveau_Jumpy.jpg

PRAKTISK OPBYGNING

Citroën Jumpys praktiske opbygning kan tilpasses alle dine behov og er hele tiden til gavn for funktionalitet, praktiske behov og ergonomi. Dens modulære platform af nyeste generation, som er baseret på C4 Picasso-platformen, er særligt forstærket til Jumpy. Den kan klare op til 1.400 kg nyttelast, 6,6 m³ nyttevolumen og 2½ tons anhængervægt. Dens modulære design medfører også ikke blot to forskellige akselafstande (2,92 m og 3,27 m) men også to forskellige akseludhæng (0,80 m og 1,15 m), så der i alt er tre kombinerede længder.
NyJumpyjpg.jpg

TRE LÆNGDER, ÉN ALSIDIGHED

Citroën Jumpy fås i tre længder. Udover de to længder M (4,95 m) og XL (5,30 m), der svarer til markedets kerne, fås denne varebil også i en helt ny version på 4,60 m, der på én gang er kompakt og praktisk. Som de to andre længder, M og XL, har XS-versionen en nyttelast på op til 1.400 kg. Tilsyneladende er de bedste vans kortere, ikke sandt?

608x262_hauteur_utile_Citroen_Jumpy.jpg

1,90 M UNDER TAGET

Man føler sig godt tilpas i alle situationer! Med en begrænset højde på 1,90 m i XS- og M-udgaverne kan Jumpy uden problemer få adgang til de parkeringspladser, biler i dette segment ellers ikke kan anvende. Det er ikke længere nødvendigt at køre rundt omkring flere husblokke, fordi parkeringspladsen er for lav. Du sparer tid ved at kunne parkere tættere på dine kunder.

(Version XL: 1,93 m)

KOMFORT

1500x646_Bien_Etre_Citroen_Jumpy.jpg

Citroën-komforten til tjeneste! Når Citroën Jumpy ledsager dig under dit arbejde, får du samme oplevelse som i en personbil, uanset om vi ser på det indre med beklædningen af sæderne og instrumentbordet eller det ydre med en komfortabel kørselsprofil. Hver gang du er ude at køre, er det på effektiv og afslappet måde.

HÅNDFRI SKYDEDØRE

Har du hænderne fulde? Det er ikke noget problem: Med den håndfri funktion (ekstraudstyr) kan du åbne og lukke skydedørene uden at berøre dem, hvilket er en unik funktion for dette segment. Du fører blot en fod hen under bagkofangerens hjørne, hvorefter bilen låses op, og skydedøren åbnes i den side, hvor du er. Helt automatisk.

Med den samme bevægelse lukker du døren og låser bilen, når du forlader den. Denne funktion gør det meget nemmere at læsse og aflæsse bilen, når du har hænderne fulde!

608x262_ouverture_porte_Citroen_Jumpy.jpg

PERFEKT TIL DIT ARBEJDE!

Citroën Jumpy er den ideelle partner til fagfolk, der er på udkig efter et hjælpemiddel til at forenkle deres hverdag. Smart, moderne og funktionel, Ny Citroën Jumpy henvender sig til en breds kreds af fagfolk. Uanset om du er håndværker, bud, i byggebranchen eller et servicefirma, så kan du ikke undgå at finde en Jumpy, der opfylder dine behov!
1500x646_usages_Citroen_Jumpy.jpg

MODUWORK: FORBEDRET FLEKSIBILITET

Med den særlige skillevæg og passagerforsædets fleksibilitet i oprejst position gør Moduwork det muligt at frigøre ekstra lastkapacitet med en flad vognbund. Sammen med sikkerhedsnettet anbragt på siden af førersædet forlænger Moduwork nyttelængden til læs med 1,16 m (op til 4 m nyttelængde i XL-version). Moduwork giver også mulighed for at omdanne kabinen til et mobilkontor ved at slå midterarmlænet ned, så du får en drejelig skriveplade med et elastisk bånd med ru overflade til at fastholde ting (PC, tablet osv.). Derudover fås, som tilbehør, holdere beregnet til smartphones og tablets.
597x597_Moduwork_Nouveau_Jumpy.jpg
597x597_Confort_Roulage_Nouveau_Jumpy.jpg

KØRSELSKOMFORT

Uanset vejens tilstand giver Citroën Jumpy kørekomfort på topniveau, især takket være for- og bagtøjet, der sikrer styring med stor præcision, mens en god affjedring bevares. Jumpy har et forstærket pseudo-MacPherson-fortøj med krængningsstabilisator og en ny bagbro med skråtstillede bærearme, der kan bære en nyttelast på 1.400 kg
608x262_bois_Citroen_Jumpy.jpg

BEHANDLET OG UBEHANDLET TRÆ

Til fagfolks forskellige behov og aktiviteter fås Jumpy med to slags beklædning: ubehandlet og behandlet træ (skridsikkert og beskyttet af vandtætte aluminiumsdørtrin, der nemt kan vaskes). Der fås flere forskellige kombinationer af kit til at beskytte lastrummet, fra vognbunden alene til beklædning af siderne i fuld højde og hjulkasserne.

608x262_rangements_Citroen_Jumpy.jpg

OPBEVARINGSRUM

Jumpy har adskillige opbevaringsrum overalt i kabinen, såsom et nedre handskerum med jackstik og 12 V-stik, et USB-stik (afhængigt af version), et stort rum under bænksædet, hvor for eksempel sko og hjelm kan opbevares, kopholdere på hver side af instrumentbordet, en højtsiddende, åben fralægningsplads i midten og to store dørlommer, som hver kan rumme en 1½-liters-flaske, foran.

INTELLIGENT TEKNOLOGI

1500x646_Techno_Citroen_Jumpy.jpg

Citroën Jumpy betyder også afslappet, nem og sikker kørsel. Udover funktionerne, der er nyttige til daglig, såsom nøglefri adgang og start og håndfrie skydedøre(ekstraudstyr), stiller Citroën Jumpy også teknologi til rådighed for at gøre din kørsel nemmere.

747x322_K0.jpg

TOP REAR VISION

-

Med dette unikke system sender bakkameraet et billede, der viser området bagtil i 180° set ovenfra, til 7” Touch Screen. Når bilen nærmer sig en forhindring, zoomer systemet selv ind på området bagved for mere præcist at vise den resterende afstand.

747x322_Grip_Control_Nouveau_Jumpy.jpg

GRIP CONTROL

-

Dette forbedrede system til anti-spinfunktion optimerer forhjulenes kraftoverførsel afhængigt af terrænet. Grip Control kan kombineres med Terrænpakken (højere nyttelast, ophæng forhøjet med 20 mm, beskyttelsesplade under motoren), hvilket øger Jumpys kraftoverførsel på vanskeligt terræn såsom byggepladser, hjulspor og stier.

747x322_K0_grip_control_2.jpg

HEAD UP-DISPLAY I FARVER

-

Denne teknologi gør det muligt for dig at holde øjnene på vejen, samtidig med at du i dit synsfelt i et gennemsigtigt bånd kan se de vigtigste informationer om kørslen (aktuel og tilrådet hastighed, indstillingen af fartpiloten/hastighedsbegrænseren, navigationsvejledninger og advarsler om risiko for sammenstød). En nyhed på en bil i dette segment.

JUMPY - ALTID OPKOBLET!

CONNECT NAV

MIRROR SCREEN

Citroën Connect Nav (afhænger af version) er det nye 3D-navigationssystem, der er opkoblet i realtid og kan betjenes med stemmegenkendelse eller via bilens 7” Touch Screen. Citroën Connect Nav er tilknyttet opkoblede tjenester såsom TomTom Traffic, der gør det muligt at få trafikoplysninger i realtid, at få oplyst tankstationers placering og brændstofpriser samt at søge efter lokale interessepunkter (POI). Med tilvalgsoptionen Farezoner har du mulighed for at blive informeret om steder med mange ulykker og andre farezoner på din rute.

SpaceTourer-ConnectNav
520x293_MirrorScreen_ConnectNav.jpg

Lytte til musik fra din smartphone eller finde din rute? Det er nemt og intuitivt med Mirror Screen (en kompatibel telefon er nødvendig)! Dine kompatible applikationer vises på din bils 7” Touch Screen. Mirror Screen virker sammen med Apple CarPlay™ og MirrorLink®. Det er praktisk, ikke?

 

ALT FOR DIN SIKKERHED

747x322_techno_Nouveau_Jumpy.jpg

Aktiv fartpilot

Ved hjælp af bilens aktive fartpilot kan du tilpasse bilens hastighed efter den forankørende bil. Den aktive fartpilot kan reducere hastigheden ned til 20 km/t ved at nedsætte brændstoftilførslen.

747x322_Surveillance_Angle_Mort.jpg

Blindvinkelalarm

Systemet til overvågning af blinde vinkler informerer dig om tilstedeværelse af et køretøj i de blinde vinkler med en orange diode i bakspejlets hjørne. Systemet består af fire følere i for- og bagkofangerne og er aktivt mellem 12 og 140 km/t.

747x322_limite_vitesse.jpg

Læsning af vejskilte

Dette system er en ægte nyhed og fungerer ved hjælp af et kamera anbragt øverst på forruden. Det giver føreren information om de gældende hastighedsgrænser. Når en hastighedstavle aflæses, kan du med et tryk på en knap acceptere den anbefalede hastighed.

747x322_techno_Nouveau_Jumpy_2.jpg

Active Safety Brake

Systemet gør det muligt at reducere personskaderne for passagererne ved at bremse, før føreren reagerer, ved hjælp af multifunktionskameraet øverst på forruden i følgende tilfælde:

- 0-30 km/t: undgå sammenstød med genstande, der er faste eller i bevægelse, eller fodgængere.
  • - Over 30 km/t: reduktion af hastigheden før sammenstødet.

BEDRE TOTALØKONOMI

1500x646_usages_Motorisations_Nouveau_Jumpy.jpg

Citroën Jumpy fås med Euro 6-dieselmotorer af BlueHDi-familien. Denne nye motorgeneration har kunnet fås til mærket siden ultimo 2013 og muliggør en drastisk reduktion af udledningen af kvælstofilter (NOx), mens CO2-udledningen nedsættes takket være et innovativt udstødningssystem. DeNOx-katalysatoren sidder før partikelfilteret til additiv og er det eneste efterbehandlingssystem, der er i stand til at nedsætte NOx-udledningerne med op til 90 %, mens CO2-udledningen reduceres med op til 4 %.

 

Top