Se indholdet

TILBEHØR OG UDSTYR TIL DIN CITROËN

Som Citroën-ejer kan du blive endnu gladere for din bil ved at udstyre den, så den passer nøjagtig til din personlige smag og brugsbehov.

Det store udvalg af Citroën-tilbehør giver dig alle muligheder for at personliggøre din bil. Du vil også finde online tjenester, der gør det endnu nemmere og underholdende at køre Citroën.

SPECIALDESIGNET TILBEHØR

Opgrader interiør og kapacitet med et bredt udvalg af tilbehør. Mangler du en tagboks til ferien? Og tagbøjler til at montere den på?

Tilpas din bil efter ønske og behov med nye gulvmåtter, nyt multimedieudstyr og smarte opbevaringsløsninger til bagagerummet. Vi har et bredt udvalg af produkter, der er specielt designet til din model.

 

Find frem til passende produkter og udstyr til din bil efter dine ønsker og behov.

ONLINE TJENESTER

Citroëns online tjenester gør dine rejser nemmere og mere effektive. Til navigation kan du nyde Citroën Connect Nav. Brug Citroën Connect Play til at spejle din smartphone på bilens Touch Screen. Via MyCitroën-appen har du adgang til oplysninger om din bil og kan følge bilens serviceprogram.

RESERVEDELE

Citroën tilbyder et komplet udvalg af reservedele, når du skal have serviceret din bil. Du kan vælge originale Citroën-dele produceret efter de samme specifikationer, som da din bil blev fremstillet. Du kan også tilpasse valget af reservedele efter dit budget og din bils alder, idet Citroën også tilbyder mere end 12.000 Eurorepar reservedele, godkendt af Citroëns ingeniører. Du kan også få renoveret dine reservedele, så de er klar til et nyt liv. På den måde skåner du miljøet og får op til 40 % prisreduktion!