Se indholdet

NY CITROËN Ë-SPACETOURER BUSINESS LOUNGE

  • Blanc Banquise
  • Brun Rich Oak
  • Gris Acier
  • Noir Perla Nera
  • Sable
  • Gris Platinum
  • Orange Turmaline
Forfra
Bagfra

DIN FORRETNINGSPARTNER

Rejs på første klasse

Ny ë-SpaceTourer Business Lounge er designet som et mobilt arbejdsområde og er et luksuriøst køretøj. Den har individuelle lædersæder, placeret ansigt til ansigt og et udtrækkeligt bord pryder midten. Endelig giver den tonede bagrude lidt afskærmning fra omverdenen. 

Fremragende indretning

Med ny ë-SpaceTourer Business Lounge, der er tilgængelig med 6 sæder, kan du vinde dine passageres hjerter med al den komfort og fremragende indretning, som Citroën tilbyder, inklusiv luftgennemstrømning gennem 6 justerbare luftdysser til aircondition i passagerkabinen, varmestyringer, forskellige opbevaringsrum og reduceret vejstøj og vibrationer. Alle de vigtige detaljer for en behagelig tur!

Kørselskomfort

For dig og dine passagerer er kørekomfort afgørende. Kørekomforten i ny Citroën ë-SpaceTourer er blandt de allerbedste takket være dens undervogn, som giver den god styringspræcision og fremragende stødabsorbering. Ny ë-SpaceTourer drager fordel af en forstærket MacPherson-foraffjedring med krængningsstabilisator og en ny bagaffjedring, så dine passagerer vil føle sig transporteret som i et privatfly.

STØRRELSE MEDIUM LANG OG LANG VERSION

To forskellige længder med en højde på 1,9 m

Den nye ë-SpaceTourer Business Lounge findes i to længder. En medium lang version og lang version (4,95 m og 5,3 m). Med en højde på 1,9 m kombineret med elektrohydraulisk styring og en vende diameter på 12,4 m, er ny Citroën ë-SpaceTourer et adræt køretøj, der vil kunne være med til at opfylde dine forretningsbehov.

KOMFORT

Som at være i et fly

Ny ë-SpaceTourer byder dig velkommen ombord med et varmt interiør. Sæderne er betrukket med eksklusivt sort læder, hvilket skaber en ægte følelse af velvære og elegance.

INTUITIVE TEKNOLOGIER

15 førerassistancesystemer

254_Driving-Aid
Ny ë-SpaceTourer er udstyret med en række førerassistancesystemer, der gør enhver rejse lettere både i byområder såvel som ude på landevejen.

Tilknyttede tjenester

Created with Sketch.
Den 7" Touch Screen integrerer intuitivt alle bilens funktioner især Connect Nav og Mirror Screen.

EN FORBUNDET BIL

256_Connect_Play

Mirror screen

Med Mirror Screen vises kompatible applikationer fra din smartphone på den 7" Touch Screen.
257_Connect_Nav

Citroën connect nav

Touch Screen Connect navigationen kan også styres med stemmegenkendelse for direkte interaktion.

Ë-KOMFORT KØRSEL

Ny ë-SpaceTourer Business Lounge tilbyder en rækkevidde på op til 322 km. Nyd ægte køreglæde med begrænset støj og vibrationer.
Driftsbatteriet er garanteret i 8 år eller 160.000 km for 70 % af dets ladekapacitet.

BOÎTE DE VITESSES

Le nouveau ë-SpaceTourer Business Lounge dispose de la toute nouvelle boîte automatique en métal guilloché pour une conduite fluide si caractéristique et un confort de roulage lié à l’absence de bruit.

TRANSPORT AF PERSONER

Op til 6 personer

Ny Citroën ë-SpaceTourer Business fås i længden lang version. Denne version er det ideelle køretøj til transport af op til 6 personer (privat, taxa, shuttle bus, osv.).