[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]

CITROËN JUMPER

Citroën kom ind på varebilsmarkedet i starten af det 20. århundrede og har siden 1928 produceret varebiler. Bl.a. er varebilerne C4 kassevogn, Type H og 2CV eksempler på banebrydende modeller, der har gjort stort indtryk. I dag har Citroën et varebilsprogram, der opfylder ethvert transportbehov.

Det stærke valg

  • Et komplet kassevogns produktserie (på op til 17 m3)
  • Klassens bredeste varerum, der giver hverdagen den optimale arbejdsplads
  • En kvalitet, man kan have tillid til med mere end 4 millioner kilometers kørsel
  • De sidehængslede bagdøre er op til 2003 mm høje og har en nyttebredde på 1422 mm, den bedste i klassen
  • Med store sideskydedøre, der er op til 1250 mm brede

KONFIGURER DIN VAREBIL

Ønsker du at bygge din varebil, er det nu blevet nemmere end nogensinde før. Med vores konfigurator kan du nyde en fuld oplevelse af at bygge din egen varebil fra start til slut. Se den endelige pris og bestil et tilbud eller book en prøvetur hos din valgte forhandler. Simpelt og nemt.

 

DESIGN OG DIMENSIONER

Jumper

Citroën Jumper har et højt komfortniveau og et skarpt design. Frontpartiet udtrykker med LED-drejelygterne (ekstraudstyr) både dynamik og robusthed. Førerpladsen optimalt og ergonomisk indrettet, og de fine forhold mellem varerumsvolumen og udvendige mål gør den daglige pålæsning meget lige til.

DIMENSIONER: 4 LÆNGDER OG 3 HØJDER

Citroën Jumper er robust og driftssikker - uanset karrosseritype:
● 4 længder (L1, L2, L3, L4)
● 3 akselafstande (3 m, 3,45 m, 4,04 m)
● 3 mulige højder (H1, H2, H3)

  • Interiør dimensioner
  • Eksteriør dimensioner

Lasterumslængde

mm


Lasterumslængde

mm


Brugbar interiørvolumen

mm

Eksteriør længde

mm


Eksteriør højde

mm


Eksteriør bredde

mm

Nyttevolumen

m3


Nyttelast

Bruttovægt


Bruttovægt

Bruttovægt

PRAKTISK OPBYGNING

EN REFERENCE

Jumper_varerum

VARERUMMMET

For at lette på- og aflæsning kan de to sidehængslede bagdøre åbnes 96° eller 180° ved hjælp af et smart system med stænger, der er skjulte, når de ikke er i brug. Som option kan du få specialhængslede døre, der kan åbnes hele 270°. De kan slås helt op og foldes ind mod vognens sider. Stålskillevæggen mellem kabine og varerum beskytter fører og passagerer mod lastforskydning og støj fra varerummet.
En lastbredde, der er blandt de bedste i klassen:

● Mellem hjulkasserne (1,42 m)
● Bredde i varerummet (1,87 m)
● Fra 8 til 17 m3 til fuld udnyttelse til varer

Laessehoejde_Jumper

LÆSSEHØJDE

Citroën Jumper kan udstyres med et baghjulsophæng med justerbar luftaffjedring på bagakslen, der sænker eller øger læssehøjden fra 60 til 70 mm for at begrænse den krævede indsats.

Jumper_skydedoere

SKYDEDØRE

VAREBIL DER ER LET AT LASTE

Med sine 2 skydedøre* er det let at læsse eller aflæsse bilen under alle forhold. Afhængigt af modellen har skydedørene en åbningsbredde på ml. 1,075 og 1,250 m og en åbningshøjde på ml. 1,485 og 1,755 m.

*Højre skydedør er standard.

FLEKSIBEL INDRETNING OG KOMFORT

SKRÆDDERSYET TIL DIT ARBEJDE

Udvalget af Citroën varebiler, der mere end nogensinde er tro mod mærkets signatur "Inspired by Pro", inspireres af erhvervskundernes forventninger. Ligesom den nye Berlingo Van og Jumpy, vil udvalget af Citroën Jumper for fremtiden også have varianter, som er tilpasset forskellige erhverv og anvendelser. Dette gælder de mange speciel opbygninger med eksempler der kan ses under Jumper Chassis.
Jumper_worker

Citroën Jumper henvender sig til fagfolk, der transporterer udstyr og medarbejdere til alle typer arbejdspladser, som kan være vanskelige at komme til.

● Ekstra beskyttelse med sorte skærmforøgere, beskyttelsesplade under motoren*, stænklapper for og bag*.
● Forstærket kraftoverførsel med Intelligent Grip Control* samt Hill Hold Assist Control.
● Komfortudstyr med klimaanlæg*, handskerum med kølefunktion, audiosystem med Bluetooth, USB-stik, fartpilot/hastighedsbegrænser og skriveplade på instrumentbordet*.

Jumper_driver

● Sikkerhedsudstyr (Automatisk nødbremse*, vognbane assistent*, skiltegenkendelse*, automatisk skift mellem nær- og fjernlys*, automatisk lygtetænding og regnsensor*

● Tågeforlygter samt 5" Touchskærm med navigation* og stik til USB-lader
● Bakkamera med baksensor
● Temperaturstyret klimanlæg*
● Vægtafhængigt komfort førersæde med armlæn og lændestøtte*

SKRÆDDERSYET KOMFORT

Citroën Jumper er konstrueret jf. programmet Citroën Advanced Comfort®. Med denne bil får du derfor en fremragende kabine- og kørekomfort. Her er fokus på rummelighed og praktiske opbevaringsmuligheder, indbydende sæder, god akustik - og ikke mindst affjedringen, som byder på en unik komfortoplevelse.
Citroen_Jumper_skriveplade

HØJDEJUSTÉRBAR SKRIVEPLADE

Citroën Jumper er udstyret med en skriveplade*, der kan justeres i højden, så du let kan modtage ordresedler og bestillinger via smartphone eller tablet, når du sidder i bilen. Det vil være som at sidde på kontoret.

*Option

Citroen_Jumper_klapbord

INDBYGGET KLAPBORD I MIDTERSÆDETS RYGLÆN

Det dobbelte passagersæde har et lille bord indbygget i midtersædets ryglæn, der kan anvendes som skrivebord, når det nedfældes.

Jumper_Citroen_opbevaring

SMARTE OPBEVARINGSLØSNINGER

Kabinen i Citroën Jumper er forsynet med masser af smarte opbevaringsløsninger, der er fordelt over hele kabinen; bl.a. et ventileret og låsbart handskerum, en hylde over forruden* samt kopholdere.

Gearstang_Citroen_Jumper

GEARSTANG PLACERET I INSTRUMENTBORDET

Gearstangen i Citroën Jumper er placeret direkte på instrumentbordet, hvilket bidrager til den høje kørekomfort.

Jumper_dobbeltkabine_Citroen

DOBBELTKABINE

Det er ikke længere nødvendigt at vælge mellem person- og varetransport: Versionerne med dobbeltkabine* har plads til seks personer og har stadig et optimalt lastrum på 4 m³.

* Afh. af version

Citroen_Jumper_forsaede

INDSTILLING AF LÆNDESTØTTE

Forsæderne er med både armlæn og justérbar lændestøtte konstrueret til at give maksimal kørekomfort.

Citroen_Jumper_usb_stik

USB-STIK

Instrumentbordet er forsynet med et USB-stik til opladning af dit eksterne udstyr.

AVANCERET TEKNOLOGISK UDSTYR

Citroen_Jumper_teknologier

Citroën Jumper er funktionel, praktisk og teknologisk. Den byder på sikker og tryg kørsel og er udstyret med mange hjælpefunktioner til kørslen, hvilket skaber stor tryghed.


● Blindvinkelsystemet, der tager højde for eventuelle cyklister, kan sammen med Automatisk nødbremse* og Vejbaneassistenten* advare om en kollisionsrisiko.
● Kørslen er gjort let og komfortabel med skiltegenkendelse*, automatisk skift mellem nær- og fjernlys* og Intelligent Grip Control*, styring af bilens hastighed på nedkørsler med fartpilot/hastighedsbegrænser.
● Manøvrer er gjort lette at udføre med bakkameraet* og baksensor* der giver advarsel om trafik op til 50 meter bag bilen.

MOTORER

Citroen_Jumper_motorer

Citroën Jumper modeludvalg tilpasses enhver anvendelse, både bykørsel og kørsel uden for byerne og har alle dynamiske køreegenskaber og øget køreglæde samt optimerede driftsomkostninger ift. motortyperne, der imødekommer den helt nye Euro 6.3-norm.

Disse motortyper af seneste generation er effektive med hensyn til forbrug og CO2 -emissioner og fås med 3 niveauer af effekt fra 120 til 165 hk: BlueHDi 120 Startstop og 6 gear manuel, BlueHDi 140 Startstop og 6 gear manuel og BlueHDi 165 Startstop og 6 gear manuel.

Top