[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
Byg_din_bil

BYG DIN BIL

Ønsker du at bygge din egen bil, er det nu blevet nemmere end nogensinde før. Med vores konfigurator kan du nyde en fuld oplevelse af at bygge din egen bil fra start til slut. Se den endelige finansiering og bestil et tilbud eller book en prøvetur hos din valgte forhandler. Simpelt og nemt.
Grand_C4_SpaceTourer

Hvordan kan du forene familie og køreglæde? Den ligning har Citroën Grand C4 SpaceTourer løst! Den nye version af den populære 5-sæders MPV læner sig stadig op ad sin forgængers unikke og letgenkendelige design, men er blevet både mere moderne og dynamisk. Det oprindelige design er blevet forfinet med nye Citroën vinkler bag og en front, der giver Citroën Grand C4 SpaceTourer et mere energisk udseende, der udstråler både styrke og dynamik.

FRONTEN

GC4S_Fronten

Den dynamiske og eksklusive front på Grand C4 SpaceTourer giver bilen et elegant udtryk. Den bevarer lyssignatur i tre etager, der er blevet et symbol for Citroën. Som på sin forgænger forlænges Citroën-logoet på fronten, så kromdetaljerne omkranser forlygterne.


STANDARD KABINEINDRETNING

GC4S_Panorama

Panoramaforruden sørger for, at kabinen er badet i lys, og at alle passagerer har det bedste udsyn. Sammen med panoramaglastaget* giver det et stort lysindfald i kabinen, forstærker fornemmelsen af plads, og giver et godt udsyn til omverdenen.

*Option / afhænger af udstyrsniveau.

BAGLYGTER

Baglygter_3D

Ved brug af teknologi som skaber en 3 dimensionel effekt, er Citroën Grand C4 SpaceTourer og dens baglygter, et godt eksempel på bilens nye og fremhævet design. 

17’’ FÆLGE

FaelgeV2

For at komplementere den nye rige Lazuli Blue farve, har Citroen Grand C4 SpaceTourer nu stilfulde sorte 17 " alufælge.

LOGO BAG

Logo

Citroën-logoet bag er i højglans sort omkranset af krom, hvilket giver bilen et moderne touch og er i tråd med mærkets positionering. *Fås som tilbehør. (fra Citroën C4 Cactus).

KOMFORT

C4S_Interioer_Ny

Med denne MPV, der har komfort og velvære i højsædet, udnyttes Citroëns tekniske færdigheder til gavn for komforten. Grand C4 SpaceTourer opfordrer dig til at indtage vejen med din familie og venner for at give dem en helt ny smidig, rar og yderst komfortabel køreoplevelse.

Luksurioese materialer

Luksuriøse materialer

Alle passagerer modtages af bløde og behagelige materialer. Instrumentbordet og dørpanelerne i den Citroën Grand C4 SpaceTourer har fået en specifik behandling, så de er ekstra bløde og behagelige at røre ved.

INTELLIGENT TEKNOLOGI

FORBLIV FORBUNDET OG NYD EN AFSLAPPENDE KØRETUR

Navigation-connectée-Nouveau-C4-Picasso.jpg

Citroën Grand C4 SpaceTourer er udstyret med en 7" Touch Scrren og en 12" LCD-skærm, der kan styres uafhængigt af hinanden.

FULD OPKOBLING MED INTUITIV TEKNOLOGI

Mirror Screen

Mirror Screen

Med Mirror Screen-funktionen kan du på bilens 7" Touch Screen få vist de kompatible applikationer fra din smartphone f.eks. MirrorLink® og Apple CarPlay™*

*Kræver en kompatibel smartphone

Citroën Connect Nav

citroen nav

På den 12" HD-skærmen* kan du se de vigtigste kørselsinformationer samt 3D-navigationskortet i stort format, så det er lettere at læse. Skærmen har brugerdefineret opsætning, og du kan bl.a. indstille førerhjælpefunktionerne og multimediesystemet efter lyst og behov.

*Afhænger af udstyrsniveau

CITROËN ADVANCED COMFORT®

EN HELT NY KOMFORTOPLEVELSE

Citroën har udviklet et nyt koncept, der sikrer optimal komfort for alle passagerer i bilen. Konceptet kaldes Citroën Advanced Comfort®, og er baseret på nye tekniske og intelligente løsninger, der skal øge velværet for både krop og sjæl. Alle brugernes krav er taget i betragtning, hvilket bekræfter, at Citroën er modig og på forkant med udviklingen, når det gælder komfort. De fire hovedlinjer i konceptet bygger på: Behagelige materialer og blid akustik, praktisk indretning, fred og ro for sjælen samt intuitiv og nyttig teknologi.
Tranche-5.jpg

RUMMELIG OG FLEKSIBEL

Inde i Citroën Grand C4 SpaceTourer vil du finde en alsidig, velkommende plads der er klar til at imødekomme alle og enhver. Den anden og tredje sæderække kan hurtigt blive foldet sammen, for at skabe et flat underlag og skulle du have brug for yderligere længde kan også forsædet foldes ned. Når du rejse med venner og familie, vil alle sætte pris på den store benplads de har at strække ud på, takket være Citroën C4 SpaceTourers langstrakt akselafstand.
Graa Milazzo

MILJØVENLIG KØREGLÆDE

EAT8 AUTOMATGEARKASSE

EAT8

For at opnå yderligere komfort og køreglæde fås Citroën Grand C4 SpaceTourer nu med EAT8-gearkasse (Efficient Automatic Transmission 8). EAT8 automatgearkassen sikrer et optimeret gearskift og medfører et lavt brændstofforbrug og CO2-udslip.

MOTORER

Engine of the year 2018

Den 3-cylindrede PureTech 130 S&S EAT8- benzinmotor med direkte højtryksindsprøjtning og ny, højtydende turbo (240.000 omdr./min.), forener PureTech-benzinmotorens ydelse med EAT8-automatgearkassens ydeevne og sikrer derved en meget harmonisk kørsel. Den tilbyder markedets bedste forhold mellem lave motoromdrejninger og effekt: 95% af momentet er disponibelt mellem 1.500 og 3.500 omdr./min., hvilket sikrer optimal udnyttelse under alle forhold.

Top