Se indholdet

Autoriseret skadesreparation med indbygget sikkerhed og merværdi

Hvis din Citroën har fået en skade, er det vigtigt at bruge et autoriseret Citroën-værksted. Her får din bil simpelthen den rette reparation til den rette pris, og vi anvender kun rigtige dele med den perfekte pasform. Dermed bevarer din Citroën sin kollisionssikkerhed, så du kan køre sikkert og trygt fra dit værksted.

 

Vi holder dig naturligvis kørende med en gratis lånebil, mens vi tager os af din bil.

 

Er skaden sket?

Book værkstedsaftale til skadesreparation herunder.

Vælg autoriseret skadesreparation for en sikkerheds skyld

Din Citroën har et avanceret karosseri, som er afgørende for bilens høje sikkerhed. Denne sikkerhed kan kun opretholdes, hvis skadesreparationer udføres 100% korrekt, efter fabrikkens forskrifter og med brug af de rigtige dele.

 

Også garantien mod indefra kommende rustgennemtæring kan kun bevares på ovennævnte vilkår. Forlang derfor altid af dit forsikringsselskab, at din bil repareres på et autoriseret Citroën-værksted.

 

 

Din Citroën passer godt på dig, så lad os passe godt på din Citroën

Vores teknikere bliver løbende uddannet i Citroëns modelprogram, så de også kender din model ned til mindste detalje. Efteruddannelse sikrer, at vores teknikere opdateres i reparations- og svejseteknikker, så bilen repareres efter de nyeste kvalitetskriterier. Vi sørger for at bringe din bil tilbage i samme sikre stand som før skaden, så den bliver nærmest så god som ny og overholder gældende sikkerhedsstandarder.

 

Der er også helt kontante argumenter for at vælge autoriseret Citroën-værksted, for du tilbydes gratis lånebil i den tid skadesreparationen varer.

 
Mere information?
Hvis du har behov for mere information, kan du kontakte en af vores forhandlere eller værksteder.
Citroën VideoCheck giver tryghed og transparens

Med et VideoCheck visualiserer og forklarer vores specialuddannede Citroën-tekniker den service eller reparation, som vi anbefaler, at netop din bil har behov for. Det giver dig overblik over bilens tilstand og bedre forståelse for de ting, som bør serviceres eller udbedres.