Se indholdet

MYCITROËN APP

Ved hjælp af MyCitroën kan du være i forbindelse med din bil og få adgang til dens informationer. Appen giver dig en individuel opfølgning på vedligeholdelsen af din bil og adgang til Citroëns tjenester. Opdag de vigtigste funktioner i MyCitroën.

SÅDAN FUNGERER MYCITROËN

Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.

MYCITROËN I DIN HVERDAG

Lokalisering af din bil

Takket være Geolokalisering i MyCitroën-appen kan du nemt finde den præcise lokalisering af din bil.

Administrer din kørsel

Ved hjælp af funktionen 'Kørsel' kan du optimere din kørsel ved at kigge på statistikkerne over alle dine køreture.

Få adgang til instruktionsbogen

Under fanebladet 'Bil' har du hurtig adgang til din bils instruktionsbog, og du kan få en lang række gode råd. Det er praktisk, hvis en lampe i instrumentbordet for eksempel begynder at lyse!

VEDLIGEHOLDELSE AF DIN BIL OG ASSISTANCE

Slå op i servicehæftet

Du finder alle informationer om vedligeholdelse af din bil: garanti, kilometertal, dato for næste værkstedsbesøg. MyCitroën-appen viser dig en individuel serviceplan, der afhænger af din kørsel.

Book tid på et Citroën værksted

MyCitroën giver dig mulighed for at bede om et prisoverslag eller bestille tid på dit foretrukne Citroën værksted. Det er enkelt og praktisk.

Vælg trygheden ved at være online

Fra siden 'Kontakt & Assistance' kan du få hjælp.

DIN EL- ELLER PLUG-IN HYBRIDBIL

Med MyCitroën kan du fjernbetjene din bil*

Med MyCitroën appen kan du se din bils rækkevidde, kontrollere batteriopladningen og få adgang til  forklimatisering af kabinen.

 

E-Remote Control er kun tilgængelig via MyCitroën app'en. Du skal abonnere og aktivere tjenesten, før den er tilgængelig i app'en. Tjenesten leveres gratis af Citroën i hele bilens levetid.

 

*Om din bil er kompatibel med tjenesten afhænger af dens udstyr.

 
SE HVORDAN Ë-REMOTE FUNGERER
 
I videoen nedenfor kan du se, hvordan du abonnerer på e-Remote Control og aktiverer tjenesten. Du kan også blive klogere på brugen af e-Remote Control i vores guide.
Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.