[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:DA] [cle1: SECONDES Lang:DA]

OPLEV DEN PÅ VIDEO

Ny Citroën C3 Aircross, der er inspireret af C-Aircross konceptet, som blev afsløret i starten af 2017, fortsætter mærkets offensiv i SUV-segmentet og fremhæver selvfølgelig forskellen: En unik stil, der forener robusthed og originalitet i overensstemmelse med Citroëns DNA og SUV-segmentets grundlæggende elementer. Se den på video. 

       

597x500_SUV_Nouvelle_Génération_C3_Aircross-flou

NY TYPE SUV

NY GENERATION SUV

Citroën C3 Aircross fremhæver sin forskel i SUV-segmentet via sin holdning, originalitet og friskhed. Dens stil forener robusthed med en følelse af sikkerhed takket være den høje motorhjelm, der fremhæves af de forkromede vinkler, som integrerer en helt særlig LED-lyssignatur*. De bageste sideruder, der stammer fra C-Aircross konceptet, er lavet i polykarbonat og har en farvet film integreret, som skaber en kraftig grafisk kontrast ved bagstolpen (Afhænger af udstyrsniveau). I denne nye type SUV findes en helt ny høj kørestilling uden sidestykke.

NEM AT MANØVRERE I BYEN

C3-aircross_bak

Da den både er komfortabel ved bykørsel og på landevejen, forenkler Citroën C3 Aircross din hverdag. Med CITROËNS Active Safety Brake-teknologi, vejstribealarm og kollisionsadvarsel (Afhænger af udstyrsniveau) kommer du nemt og sikkert frem til din destination, og ved bykørsel ledsager dens parkeringssensorer (Afhænger af udstyrsniveau) og bakkamera dine parkeringsmanøvrer via bilens 7" Touch Screen (Afhænger af udstyrsniveau).

RUMMELIG & ULTRAFLEKSIBEL

Den høje og geniale opbygning af Citroën C3 Aircross giver den kategoriens bedste rummelighed og en komfort ud over det sædvanlige: 5 siddepladser med god benplads og masser af luft hen over hovedet. Dens bagagerum har et volumen på 410 liter, som kan udvides til 520 liter* takket være det forskydelige, to-delte splitbagsæde 2/3-1/3 (Afhænger af udstyrsniveau).
1500x646_Habitabilité_C3_Aircross_flou

ROBUST OG BESKYTTENDE DESIGN

520x264_C3_Aircross_design_protecteur

Ny C3 Aircross indtager en helt ny stilling i dette segment takket være den kraftfulde motorhjelm, der både er kort og høj. Den udstråler robusthed og imponerer med sin lyssignatur både foran og bag. Samtidig virker den ikke aggressiv på grund af dens vandrette balance og runde former.

Med denne SUV fortsætter Citroën sin grafiske signatur med forlygter i to etager. Lygterne fremhæver bilens front og giver mærkets nye modeller en identitetssignatur.

Bagpå fremhæver de markerede skuldre bredden og det muskuløse design på C3 Aircross. Baglygterne med 3D-effekt henleder opmærksomheden på familieligheden med C3 og konceptbilen C-Aircross.

KAST DIG UD I NYE FARVER!

Citroën C3 Aircross kan sammensættes efter dine ønsker. Du kan vælge mellem 8 karrosserifarver, 3 tagfarver og 4 interiørfarver.

Intet er overladt til tilfældighederne. Personlig styling er udtænkt til mindste detalje:
Faste sideruder med persienneeffekt og tagbøjler i samme farve som spejlhuse, pyntelister omkring forlygter og navkapsler (Option).

Du kan også lege med den personlige styling af kabinen. Her har du frit vælge mellem 4 meget forskellige kabineindretninger.

Standard indretning, Metropolitan Grey, Urban Red og Hype Mistral (Option) : Varierede indretningstyper der er inspireret af modeverdenen og møbelindustrien.

Du kan derfor efter dine ønsker genoplive de klassiske farver eller dæmpe kontrasterne. Du har også valget mellem mange hjuldesign med 16" hjulkapsler og 16" alufælge eller 17" diamantslebne alufælge (Eftermonteret udstyr).

CITROËN ADVANCED COMFORT®

1500x500_Citroen_Advanced_Comfort_flou

Ny C3 Aircross, der er loyal over for mærkets DNA og programmet Citroën Advanced Comfort®, nyder godt af Citroëns knowhow og tilbyder dig optimal kørekomfort.

Målet er at forvandle enhver tur i bilen til en særlig behagelig oplevelse. Det er, som om du befinder dig i en boble, hvor du er skærmet mod støj og vibrationer. Komforten i C3 Aircross består bl.a. af:

- Sædekomfort, takket være bilens brede og store sædehynder.
- Affjedringskomfort, med Citroëns klassiske indstillinger til alle kørselsforhold.
- Lydkomfort, med optimal lydisolering.

DIMENSIONER C3 AIRCROSS

Længde

4154 mm

Bredde

1756/1976 mm

Højde

1597/1637 mm

Bagagerumsplads

410 / 1289 m3

597x400_coffre_C3_Aircross

EN BAGAGERUMVOLUMEN
PÅ OP TIL 520 LITER

Med C3 Aircross behøver du ikke begrænse din bagage! Citroën C3 har nemlig segmentets største bagagerum, hvortil adgangen er gjort let med en stor bagklap og lav læssekant. Bilens bagagerum på 410 liter kan forøges til 520 liter (Afhængig af udstyrsniveau) på grund af dens forskydelige bænksæde. Til det praktiske i hverdagen har C3 Aircross en aftagelig bagagerumsskjuler, der kan monteres lodret bag bænkbagsædet med henblik på at transportere høje genstande.

4 KABINEINDRETNINGER

URBAN RED

Denne Rød Urban kabineindretning er stilren og sober med en udsmykning af instrumentbordet i grå tekstur kombineret med et gråt sædeindtræk (Mica Grey) og en hvid ring omkring luftdyserne.

HYPE MISTRAL

Hype Mistral-indretningen udstråler topkvalitet. Den er et blandet indtræk bestående af sort nopret læder tilsat et stof med kvadratiskmotiv og en udsmykning på instrumentbordet i nopret kunstlæder. Luftdyserne fremhæves af en satineret kromring.

METROPOLITAN GREY

Grå Metropolitan-indretningen fremhæver kabinens rummelighed. Den spiller på lys og velvære i kabinen med klare farver og varme tekstiler, der også beklæder instrumentbordets udsmykninger. Luftdyserne har orange pynteringe.

Hype_Colorado

Hype Colorado-indretningen er topklasse med bløde materialer og et særligt Colorado-farvet design på sæderne (halvt læder), det tofarvede rat og instrumentbordets udsmykning.

PANORAMASOLTAG (Option) DER KAN ÅBNES

Dets store glasoverflade (ca. 1 m lang glasrude) og dets store åbning, giver et fantastisk lys og en følelse af velvære lige meget om taget er åbent eller lukket.

Hver enkelt tur bliver en ekstraordinær oplevelse. Med to el-kontakter er det muligt at styre soltagets åbnefunktion, samt soltagsgardinets position, med henblik på at regulere lyset i kabinen.

NYTTIG TEKNOLOGI

TRÅDLØS OPLADNING AF SMARTPHONE*

Citroën C3 Aircross tilbyder brugervenlige opkoblingsmuligheder. Med et særligt rum i midterkonsollen er det muligt trådløst at oplade sin smartphone, via induktion. Din smartphones kompatible apps er også tilgængelige på den 7" store touch screen** takket være Mirror Screen-funktionen med Apple CarPlayTM og Android Auto®**.

* Option.
** Option / Afhænger af udstyrsniveau

747x322_Recharge_Sans_Fil_C3_Aircross-flou.254908.

HJÆLPEFUNKTIONER TIL KØRSLEN

SIKKERHED OG TRYGHED

AUTOMATISK SKIFT TIL FJERNLYS*

GENKENDELSE AF VEJSKILTE

ACTIVE SAFETY BREAK

1500x500_ADAS-flou

Ny C3 Aircross fremhæver intuitive teknologier, der giver sikkerhed og tryghed ved rattet og samler en række hjælpefunktioner til kørslen midt på instrumentbordet på en 7" touch screen* Disse hjælpefunktioner er med til at gøre alle ture i bilen mere sikker.

* Option / Afhænger af udstyrsniveau

Systemet skifter automatisk mellem fjern- og nærlys afhængigt af trafikken og registreringen af andre biler. Kørsel i mørke er mere sikker og giver dig mulighed for hovedsageligt at koncentrere dig om kørslen.

* Afhænger af udstyrsniveau.

 

Genkendelse af farttavler og anbefaling af hastighed giver din SUV mulighed for at tilpasse hastigheden i forhold til informationerne, som kameraet har opfanget. Det viser hele tiden den aktuelle hastighedsbegrænsning. 

1500x500_C3_Aircross_Active_Safety_Brake-flou

Kameraet, der sidder på forruden, registrerer forhindringer såsom en bil, der kører i samme retning eller holder stille. Fra 5 km/t til 85 km/t aktiverer føleren automatisk bremserne, når en kollisionsrisiko registreres.

TEKNOLOGI

MIRROR SCREEN

747x322_Mirror_Screen_C3_Aircross-flou.254913.

Med Mirror Screen-funktionen (Option / Afhænger af udstyrsniveau) er det muligt med Android Auto®, Apple Car Play™ og MirrorLink® at anvende multimedieindholdet og din smartphones apps på sikker vis ved at overføre dem til bilens 7" touch screen og styre dem herfra.

CONNECT NAV

747x322_Connect_Nav_C3_Aircross-flou.254912.4

Denne nye type navigationssystem er knyttet til online tjenester såsom TomTom Traffic, der gør det muligt at få trafikoplysninger i realtid, at få oplyst tankstationers placering og brændstofpriser samt at søge efter lokale interessepunkter (POI).

Top