[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]

DEN MEST MARKANTE, KOMFORTABLE OG FLEKSIBLE SUV

Fås hos forhandlerne fra juni 2021

  

Ny Citroën SUV C3 Aircross fremhæver sin karakter med en helt ny og mere robust front. Takket være de nye lakfarver og muligheden for at tilkøbe sort tagfarve* har du større mulighed for at sætte dit eget personlige præg på din nye Citroën SUV C3 Aircross. Som noget helt nyt fås den nye Citroën SUV C3 Aircross med en ny 9'' Touch Screen*, Advanced Comfort Seats* og ECO LED forlygter.

*Afhænger af udstyrsniveau

ET MERE MARKANT DESIGN

NY FRONT

Design_ny_Citroen_C3Aircross

Fronten på ny Citroën SUV C3 Aircross har fået et helt nyt, mere markant og robust design, med den nye Citroën signatur, der blev lanceret på Citroën C3 i 2020. De dobbelte, forkromede vinkellogoer breder sig ud mod ECO LED forlygterne, som giver dig større sigtbarhed og sikkerhed på vejen. Ny Citroën SUV C3 Aircross byder også på ny kølergrill med geometrisk mønster og en ny sølvfarvet spoiler med interessante farvedetaljer.

Stylingen fortsætter indenfor

Standard_interioer

Standard interiør

Gråt sædeindtræk og instrumentpanel med grå dekoration.

Metropolitan_Graphite

"Metropolitan Graphite" interiør

På den nye Citroën SUV C3 Aircross introduceres for første gang indtræk i "Metrolopitan Graphite"*, som består af sort kunstlæder kombineret med grå stofbetræk og tværgående bånd øverst på ryglænene, som går igen på dørene og instrumentbordet.

*Option/Afhænger af udstyrsniveau

ADVANCED COMFORT SEATS®*

SOM AT VÆRE HJEMME

New SUV Citroën C3 Aircross sièges

Udover affjedringen, som sikrer dig en fantastisk komfortabel kørsel, byder ny Citroën SUV C3 Aircross nu også på en uovertruffen kørekomfort takket være de nye Advanced Comfort Seats®*, som følger med det nye indtræk "Metropolitan Graphite"*. Sæderne giver dig en både visuel og fysisk komfort takket være det unikke design samt et 15 mm tykt lag specialskum, der giver passagerne ergonomisk støtte, hvilket er særligt komfortabelt især på lange ture.

*Option/Afhænger af udstyrsniveau

RUMMELIGHED, FLEKSIBILITET OG LYS

NY CITROËN SUV C3 AIRCROSS BEVARER SINE KVALITETER

New SUV Citroën C3 Aicross - Habitabilite

Ny Citroën SUV C3 Aircross er særdeles rummelig til glæde for både fører og passagerer. Der er fx rigelig benplads ved bagsæderne og en god loftshøjde både for og bag. Fleksibiliteten er suveræn med et bagsæde, der kan forskydes i længderetningen i 2 uafhængige dele*, og et passagerforsæde, der kan foldes fladt ned*, så der bliver plads til lang last - helt op til 2,40 meter*. Endvidere byder ny Citroën SUV C3 Aircross på et stort bagagerum, der nemt kan øges fra 410 til 520 liter, når bagsædet skydes frem, og helt op til 1.289 liter, når ryglænene nedfældes*. Panoramasoltaget* giver exceptionelt meget lys i kabinen, og den nye midterkonsol er forsynet med et stort opbevaringsrum, som alle passagerer har let adgang til.

*Afhænger af udstyrsniveau

FØRERASSISTENTSYSTEMER

Ny Citroën SUV C3 Aircross fås med et hav af nyttige teknologier, der øger sikkerheden og komforten, herunder Hill Assist, og et Head-Up Display* i farver, der viser nyttige informationer lige i førerens synsfelt. 

*Option

NY 9" TOUCH SCREEN*

New SUV Citroën C3 Aircross - Ecran_tactile 9

Ny Citroën SUV C3 Aircross er forsynet med en ny 9'' Touch Screen* som er nem og praktisk at anvende.

*Afhænger af udstyrsniveau

ONLINE TEKNOLOGIER

New SUV Citroën C3 Aircross Technologies

I ny Citroën SUV C3 Aircross kan dine kompatible apps tilgås via den store Touch Screen takket være Mirror Screen funktionen, der er kompatibel med Apple Car Play™*.

*Apple CarPlay kræver iPhone 5 eller nyere version med mobildækning

4 MOTORER

Motorer_ny_Citroen_C3Aircross

Et bredt udvalg af effektive og økonomiske motorer kombineret med avanceret teknologi baner vej for nye køreoplevelser. Ny Citroën SUV C3 Aircross fås med 2 PureTech benzinmotorer (110 og 130 hestekræfter) og 2 BlueHDi dieselmotorer (110 og 120 hestekræfter).
En manuel 6-trins gearkasse ledsager PureTech 110 S&S og BlueHDi 110 S&S motorerne, mens en EAT6 automatgearkassen ledsager PureTech 130 S&S benzinmotoren og BlueHDi 120 S&S dieselmotoren.

INTERESSERET I C3 AIRCROSS?

Top