Se indholdet

CITROËNS VAREBILER: TEKNOLOGI DER FREMMER KOMFORTEN

Gennem 100 år har Citroën ladet sig inspirere til at konstruere innovative og originale varebiler, med uovertruffen komfort for både fører og passager. Kørselskomfort, nem betjening, fleksibel indretning, komfort ombord og masser af opbevaringsplads. Til den mest komfortable erhvervskørsel.

CITROËN ADVANCED COMFORT®*

Toppen af komfort

Citroën Advanced Comfort®* er designet med fokus på komfort og velvære for både fører og passagerer og er et plus for både krop og sjæl. Vejens ujævnheder filtreres fra, og støjgener reduceres, så der opnås en fredfyldt atmosfære i den elegante og praktisk indrettede kabine. Kørslen er harmonisk og rolig, og den intuitive teknologi gør det nemt og enkelt at betjene de praktiske og unikke funktioner. 

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

KØRSELSKOMFORT

Citroëns varebiler byder på den optimale kørselskomfort, uanset vejens beskaffenhed, takket være den høje førerposition, det bløde gearskift, affjedringen og støjdæmpningen*. Forsæderne i Berlingo Van er ergonomiske og rummelige med en komfortabel kørestilling samt forsynet med højde- og lændejustering*. 

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

FLEKSIBEL INDRETNING

Moduwork®*

For at optimere pladsen og funktionaliteten i Citroën Jumpy, fås den med Moduwork®*, bestående af en kabineadskillelse med lastklap og et nedfældeligt passagersæde. Dette øger lastlængden i L3 versionen til 4 m. Af hensyn til sikkerheden opsættes der et sikkerhedsnet i siden ind mod føreren. 

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

Extenso® kabine*

Extenso® kabinen* i Berlingo Van har plads til 3 personer samt mulighed for at øge lastlængde og -volumen. Ved nedfældning af det yderste passagersæde opnås en lastlængde på 3 m i L1 versionen og 3,4 m i L2 versionen. 

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

KOMFORT OMBORD

Mobilt kontor*

Kabinen i Citroën Berlingo Van er designet til at fungere som mobilt kontor, så du har mulighed for at arbejde i bilen. Alle varebiler er forsynet med en plads, hvor du kan sidde og arbejde komfortabelt med dine dokumenter eller din PC samt et USB-stik til strømforsyning*. 

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

Smarte opbevaringsrum*

Citroëns varebiler er konstrueret til at opfylde arbejdslivets krav. Derfor er de forsynet med masser af smarte fralægningsrum til vigtigt udstyr og kostbart værktøj. Der er god plads til det hele i de store dørlommer, opbevaringsrummet under passagerforsædet, handskerummet, kopholderne på instrumentbordet og hylden over forruden*.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

OVERLOAD INDIKATOR*

En eksklusiv innovation

En overload indikator* advarer dig, hvis nyttelasten overstiger den tilladte vægt.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.