Se indholdet

Værdifuld ekspertise hos dit autoriserede værksted

 - og et ærgerligt sted at spare

Værdifuld ekspertise hos dit autoriserede værksted

 - og et ærgerligt sted at spare

Din bil er en større investering, som du bør passe godt på. Så gå ikke på kompromis, men vælg et autoriseret Citroën-værksted.
For Citroën er eksperter i din Citroën, og ved præcis, hvordan den forbliver godt kørende.
Her er de vigtigste årsager til, hvorfor det rette værkstedsvalg har en værdifuld indflydelse på din bil.
Book din værkstedsaftale nu
Garanti for optimal kontrol
Når din bil er til serviceeftersyn eller reparation på et autoriseret Citroën-værksted, kobles den til en Citroën-testcomputer, som kontrollerer elektronikken og som kommunikere direkte med Citroën-fabrikken. Særlig vigtig er kontrollen af motorstyringen, da den bl.a. har indflydelse på brændstofforbrug og CO2-udledning. Ligeledes tjekkes kalibreringen og assistentsystemerne, som skal fungere korrekt for at den sikreste kørsel opretholdes.
Vejhjælp
Gratis vejhjælp er inkluderet i de to første år af bilens levetid. Vejhjælpen er tilgængelig døgnet rundt, og i tilfælde af nedbrud eller en ulykke, fragtes bilen til det nærmeste Citroën-værksted. Dækningen gælder også i Europa samt mulighed for lånebil og hotelovernatning. Efter de to år kan du tilkøbe vejhjælp. 
Specialuddannede mekanikere
På dit Citroën-værksted har du garanti for, at det er specialuddannede mekanikere, der tager sig af din bil -og de er alle eksperter i konventionelle brændstofmotorer og elektriske drivlinjer. For hos Citroën har vi stort fokus på konstant kompetenceudvikling for konstant at være på forkant med de nye teknologier, som betyder store krav til bl.a. sikker håndtering af højspændingsbatterier, værktøj og værkstedsindretning. Det betyder at dit Citroën værksted hurtigere vil kunne servicere netop din bil uafhængig om det er en hybrid eller elbil. 
Værktøj tilpasset netop din bil
For at sikre den optimale behandling af din bil, benytter vores Citroën-mekanikerne specialværktøj tilpasset de enkelte Citroën-modeller. Med det korrekte værktøj er der desuden tid at spare, hvilket kan spare dig penge. 
Altid den nyeste viden
Værdien ved at vælge et Citroën autoriseret værksted ligger i høj grad i erfaring og kvalitet. Dit Citroën-værksted er specialiseret i netop din bil, og mekanikerne modtager løbende efteruddannelse og den nyeste viden om alle Citroën-modeller. Det er din sikkerhed for, at mekaniker-teamet præcist og med den seneste software kan identificere og rette fejl samt udføre reparationer og i overensstemmelse med fabrikkens forskrifter. 
Autoriserede serviceeftersyn - også til ældre modeller
I størstedelen af vores modeller giver en lille computer dig automatisk besked, når det er tid til service.
Afhængigt af bilens alder har vi forskellige anbefalinger til typen af eftersyn. Til din Citroën, som er 5 år eller ældre, tilbyder vi f.eks. eftersynene Citroën Service 5+ og 10+, som er skræddersyet til biler, der er lidt oppe i årene.
Kun de bedste reservedele er gode nok til din bil

Dit autoriserede Citroën-værksted tilbyder et meget bredt udvalg af nøjagtigt tilpassede, originale reservedele til netop din model på lager. Ved at benytte originale reservedele er du sikker på, at din Citroën forbliver 100% Citroën, uanset om den får en reparation eller et serviceeftersyn. 

 

Forebyggelse af fejl
Alle autoriserede Citroën-værksteder modtager løbende opdaterede monteringsvejledninger og tekniske data direkte fra fabrikken. Dette sikrer, at de altid er forberedte til at identificere og forebygge eventuelle kommende fejl ved næste værkstedsbesøg, og at du dermed undgår uventede omkostninger.
Kulance

Dit autoriserede værksted følger altid fabrikkens forskrifter, så garantierne kan opretholdes. Ved at vælge et autoriseret værksted kan du i mange tilfælde få tilbudt kulance efter garantiperiodens udløb. Det betyder, at visse reparationer vil blive delvist (og i særlige tilfælde fuldt ud) dækket, selv når garantien er udløbet.

 

VideoCheck

Når din bil er på et autoriseret Citroën-værksted, kan du tilvælge et gratis VideoCheck.
Med et VideoCheck kommer du med ud på værkstedet mens Citroën-mekanikeren gennemgår din bil, og forklarer den service eller reparation, der anbefales. Herefter kan du vælge at takke ja eller nej til anbefalingen. 

 

Book din værkstedstid lige her

Citroëns forhandlernetværk er landsdækkende, så der er altid et autoriseret værksted i nærheden af dig. 

Book en tid via knappen herunder.