[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
1800x681-Hypnos.jpg

Konceptbilen HYPNOS


HYPNOS

KREATIVITET OG TEKNOLOGI

Hypnos fremstår som en kraftfuld og sportslig crosssover og rummer teknologi, der gør den både dynamisk og miljøvenlig, samtidig med at den giver fører og passagerer helt nye køreoplevelser.

MARKANT PROFIL

Konceptbilen Hypnos har et skulpturelt design, der forener de dynamiske linjer fra en coupé med de lange elegante linjer fra en sedan, og som udstråler en robust konstruktion. Især bemærker man:

  • tydeligt markerede hjulkasser
  • motorhjelm med skarpe linjer 
  • høj karrosserilinje

Det dynamiske design fremhæves af en dybgrå metallakering, som changerer med lyset.

Concept-car Citroën Hypnos - Une silhouette innovante et racée

INNOVATIV KONSTRUKTION

Adgang

Концепт Citroën Hypnos - Гидравлическая подвеска

Dørene åbner mod hinanden uden midterstolpe, hvilket giver en bekvem adgang til kabinen. Bagklappens åbning er opså optimeret for at give bekvem adgang til bagagerummet.
Udover den visuelle virkning giver dørenes måde at åbne på også en brugsmæssig gevinst, idet den giver bekvem adgang til kabinen i en bil, som netop er udviklet til længere ture og en aktiv fritid.

Kabinen

Concept-car Citroën Hypnos - Habitacle

Passagererne kan tage plads i kabinen i de fire individuelle lænestole, som er opbygget med små luftlommer i prismeform, som kan puste sig op eller lukke luften ud, så de fungerer som massage af ryg og lænd. Stolene er placeret forskudt i forhold til hinanden omkring en central akse i kabinen, næsten som en slags rygsøjle. 

KREATIVT INTERIØR

I forhold til karrosseriets farve er kabinen overraskende farverig og rummer alle regnbuens farver.
Der er valgt ædle materialer som børstet aluminium og læder, så kabinen fremstår raffineret og elegant og emmer af komfort og velvære. Interiøret understreger også, at Hypnos hører til i et univers af ekceptionelle biler.

Concept-car Citroën Hypnos - Un espace intérieur créatif

ANDERLEDES KØREOPLEVELSE

Boost funktion

Concept-car Citroën Hypnos - Fonction boost

Med et kraftigt tråd på speederen kombinerer boost funktionen momentet fra både  forbrændingmotoren og elmotoren. Det betyder, at Hypnos kan accelerere fra 0 til 100 km/t på 9,4 sekunder og køre fra 0 til 1000 meter på 31 sekunder.

Hydraulisk affjedring

Concept-car Citroën Hypnos - Suspension hydraulique

Hypnos er udstyret med en tredje generation af den hydrauliske affjedring. Ud over høj komfort giver den også fine dynamiske køreegenskaber.

4x4

Concept-car Citroën Hypnos - 4x4

Ved nedsat greb i underlaget eller kraftig acceleration får Hypnos træk på alle fire hjul takket være elmotoren på bagvognen. Hermed får man større motorkraft og kan drage fordel af den på alle typer underlag.

DIESEL HYBRID

Det smarte ved Hypnos er, at den kombinerer kræfterne fra en termisk HDi-dieselmotor på 2 liter og 200 hk (i samspil med en 6-trins manuel gearkasse med elektronisk gearskifte) med kraften fra en elmotor på 50 hk placeret på bagvognen.

Zero Emission Vehicle

Concept-car Citroën Hypnos - Zéro Emission Vehicule

Takket være diesel hybrid teknologien bidrager Hypnos til at bevare miljøet. Det gælder specielt ved bykørsel i ZEV mode (Zero Emission Vehicle) som giver mulighed for at køre 100 % elektrisk.

Stop&Start

Concept-car Citroën Hypnos - Stop&Start

Hypnos er udstyret med Stop & Start som gør det muligt at sætte motoren på stand-by, når bilen holder i kø eller standser. (EU-mix er 22,2 km/l og 120 g CO2 pr.km).

Top