Se indholdet

AG2R CITROËN TEAM

Betydningsfuldt partnerskab inden for cykelsporten

Gennem mere en 100 år har Citroën skabt en fantastisk historie sammen med sine kunder, ved at bidrage til deres hverdag og mobilitet.
I januar 2021, sammen med AG2R LA MONDIALE, blev Citroën co-partner og sponsor for Vincent Lavenus team.
Dette partnerskab med den nye og unikke signatur « Roulons ensemble » ("Ride together") er bærer af stærke budskaber.
I 2022 fornyer Citroën hele flåden med nye biler.
Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.
 

CITROËN

Et populært mærke

Siden sin grundlæggelse har Citroën altid været et populært mærke, der står folks hjerter nær. Cykelsporten indeholder også denne nærhed: Det samler mange mennesker i alle aldre i alverdens lande. Det er derfor meget naturligt, at Citroën engagerer sig i cykelløb.

AG2R LA MONDIALE

Et historisk partnerskab for vincent lavenus team

AG2R LA MONDIALE, det tidligere AG2R Prévoyance, har stået ved Vincent Lavenu og hans teams side gennem 24 år.

Ved at acceptere Citroën som co-partner begynder der et nyt kapitel i teamets historie, som siden januar 2021 har båret navnet AG2R CITROËN TEAM.

AG2R CITROËN TEAM

Fransk team med internationale dimensioner

AG2R CITROËN TEAM består af 29 cykelryttere fra 9 forskellige lande: 17 fra Frankrig, 5 fra Belgien, 1 fra Luxembourg, 1 fra Schweiz, 1 fra Italien, 1 fra Finland, 1 fra Østrig, 1 fra Australien og 1 fra USA.

Det deler Citroëns værdier med sit publikum og cykelentusiaster: Vovemod, højt præstationsniveau og nærhed. Det seneste partnerskab giver muligheden for at indlede en ny udviklingsetape og deltage i de største løb på World Touren.

UNIK OG DRISTIG TRØJE

Teamets identitet

Skabelsen af AG2R CITROËN TEAMETS nye grafiske identitet har været essentiel i samarbejdet mellem Citroën, AG2R LA MONDIALE og Vincent Lavenus team. Projektet tog 5 måneder.

Trøjens design var ikke begrænset til placering af mærkernes logo side om side. Det repræsenterede en stor udfordring for de 3 parter, som havde valgt en stærk og unik, der kunne skille sig ud i feltet. Det er en perfekt illustration af partnernes fælles vovemod, alliance, og ambitioner.

Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.
 

NYE CITROËN BILER PÅ VEJENE

Som støtte for cykelrytterne

AG2R CITROËN TEAMET nyder godt af en helt ny flåde på 26 biler, der fuldt ud opfylder teamets behov med hensyn til plads, komfort, efektivitet og pålidelighed. Den nye flåde består af følgende biler: 9 Citroën SUV C5 Aircross plug-in hybrid, 10 Citroën C5 X plug-in hybrid og 7 Citroën SpaceTourer.

UDVIKLINGSPROGRAM

En succes på det sportslige og menneskelige plan

I over 20 år nu har Vincent Lavenu's teams udviklingsprogram beskæftiget sig med at opdage talenter, træne dem, udvikle dem og forberede dem på fremtiden.

Det har 3 primære formål: Cykelrytternes velbefindende, udvikling af cykelsporten og sportslig succes. I dag består træningsprogrammet af:

  • AG2R CITROËN U19 TEAM, juniorteamet i Voiron en Isère.
  • AG2R CITROËN U23 TEAM, reserveteamet i Chambéry en Savoie.

Udviklingsprogrammet sikrer, at de største franske og internationale håb ikke behøver at tage valget mellem at dyrke sport på højt plan og en videregående uddannelse.