Se indholdet

DU KAN PRIVATLEASE, ABONNERE PÅ ELLER EJE DIN CITROËN

Er du i tvivl om, hvad der er det rette for dig?
vi har lavet en oversigt, der måske kan hjælpe dig på vej.

SAMMENLIGNING
Privatleasing

Kørselsbehov:

 

 • Løbetid 24 eller 36 måneder
 • 10.000-30.000 km årligt

 

Økonomi:

 

 • Faste udgifter
 • Lav udbetaling
 • Ingen værdiforringelse
Minileasing

Kørselsbehov:

 

 • Løbetid 3-36 måneder
 • 18.000-24.000 km årligt

 

Økonomi:

 

 • Faste udgifter
 • Lav udbetaling
 • Ingen værdiforringelse
Køb

Kørselsbehov:

 

 • Ubegrænset periode
 • Ubegrænset kilometerantal

 

Økonomi:

 

 • Variable udgifter
 • Høj udbetaling
 • Værdiforringelse

DET RETTE VALG AFHÆNGER AF DINE BEHOV OG PRÆFERENCER

Hvad der bedst kan betale sig for dig afhænger af dine behov og præferencer. Der er fordele og ulemper ved både leasing og køb. Hvis du leder efter en kortsigtet løsning, vil leasing ofte være det rette for dig. Er du derimod ude efter en langsigtet løsning, kan det muligvis godt betale sig for dig at købe.

Privatleasing giver tryghed og overblik

Ligesom den største fordel ved køb er, at du ejer bilen, er det bedste ved leasing, at du ikke ejer den. Det lyder måske selvmodsigende, men ikke at eje bilen tager en masse ansvar fra dine skuldre. Når du leaser, betaler du én fast månedlig ydelse uden andre uventede omkostninger. Ydelsen er nemlig inklusiv service, så du skal ikke bekymre dig om reparationer og vedligeholdelse. Leasing giver dig en risikofrihed, som de fleste finder beroligende. Herudover er udbetalingen på leasing noget lavere, end når du køber.

 

Når din leasingaftale afsluttes, skal du ikke finde på måder at komme af med din bil. Du er fri til at gøre nøjagtigt, hvad der passer dig. Det betyder, at du kan køre nyere biler oftere og skifte bil meget nemmere. Du skal ikke bekymre dig om salgsomkostninger og et potentielt værditab.

 

Men ikke alle er komfortable med ikke at eje deres bil. Det betyder for eksempel, at du ikke kan lave ændringer på bilen. En anden og mere åbenbar ulempe er kilometerbegrænsninger. Når du leaser, har du nemlig en årlig begrænsning på antal kørte kilometer, som du selv fastsætter. Hvis du ikke er sikker på, du kan blive inden for den, kan du risikere at overstige den aftalte månedlige ydelse, hvilket koster ekstra.

 

Du kan se mulighederne for privatleasing via knappen herunder.

Citroën minileasing giver høj fleksibilitet og overblik

Når du abonnerer på din Citroën, er de samme fordele og ulemper gældende som ved privatleasing. Men hvis du ønsker øget fleksibilitet og ultimativt overblik, kan du vælge at abonnere på din Citroën gennem vores samarbejdspartner Bilabonnement. Når du abonnerer på din Citroën, er der en lav udbetaling, og din månedlige ydelse er inklusiv service, forsikring og grøn ejerafgift. Herudover er løbetiden på 3-36 måneder, så hvis du kun skal bruge en bil i nogle få måneder eller 1-3 år, kan det give god mening at vælge et Citroën Minileasing.

 

Er du nysgerrig på Citroën Minileasing? Se mulighederne via knappen herunder.

Køb giver frihed og risiko

Når du ejer din Citroën, har du ingen kilometerbegrænsninger, hvilket kan være en fordel, hvis dit kørselsbehov varierer meget, eller hvis du for eksempel kører på ferie til udlandet. Udover at du er fri til at køre, lige så langt du vil, er du også fri til at lave ændringer på din bil. Nogle føler sig mere tilpas med at eje bilen netop på grund af denne frihed. Omkostningen ved bilkøb kan på sigt som regel betale sig, hvis du bruger bilen i mange år, og du kan sælge bilen, når du vil.

 

Men ejerskab kommer med ansvar og vedligeholdelse. Det betyder, at dine udgifter som bilejer svinger, da du selv står for service og reparationer. Herudover kræver bilkøb en stor udbetaling, og dine månedlige udgifter kan meget vel ende med at koste mere end leasingydelsen. Herudover kræver det en indsats, når du skal sælge bilen igen, og det kan vise sig at være urentabelt på grund af værditab. Som bilejer tager du risiciene.

 

Hvis et bilkøb er det rette for dig, kan du udforske vores forskellige modeller via knappen herunder.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL CITROËN PRIVATLEASING?

Vi har samlet en række svar på ofte stillede spørgsmål, som du kan se her.

Du er også velkommen til at kontakte os ved at udfylde formularen via linket nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.