Se indholdet

Opladning af din Citroën med Clever

Altid strøm i nærheden
Citroën har valgt Clever som partner, så du aldrig skal bekymre dig om, hvor og hvornår du kan få strøm på bilen. Lad på farten, ved supermarkeder og shoppingcentre, i byerne, på arbejdspladsen - og selvfølgelig derhjemme. Gør som tusindvis af danskere, og bliv en del af Clevers store fællesskab.

Ladeløsninger til ethvert behov

Vælg opladning til din nye Citroën med eller uden abonnement. Clever Box er til dig, som vil have fuld kontrol over dit forbrug og kun lader derhjemme, mens Clever One er til dig, der vil have fuld adgang til opladning hjemme og på Danmarks største ladenetværk.

 

Og ændrer dit ladebehov sig, så ændrer du bare produkt. Det er frihed til at lade og køre, som du vil.

Gratis installation af en ladeboks fra Clever til din nye ë-C4 eller ë-C4 X*

Overvejer du at købe eller privatlease Citroën ë-C4 eller ë-C4 X, så får du lige nu gratis* installation af Clevers intelligent ladeboks med i prisen, når du tegner et Clever One abonnement til din nye elbil. Så kan du altid vågne til et fuldt batteri og massere af elektrisk køreglæde.

 

Clever One

Abonnementspris: 799 kr./md. + evt. Energitillæg*

Installation af ladeboks hjemme: 0 kr. (værdi: 5.000 kr.)

*Abonnementet: Udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere på clever.dk/vilkaar.

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 1.598 kr. + evt. energitillæg

Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg: Hvis den gns. indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg

Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den mdl. tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gns. strømpris mellem kl. 23-06 den pgl. md. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling

Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation

Kampagne: Kampagneprisen gælder fra 1. marts og er forlænget til 30. september 2023, eller så længe lager haves og kun ved køb eller privatleasing af en ny Citroën ë-C4 eller ë-C4 X. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde.

Hvilket produkt skal jeg vælge?
 
Clever One
Til dig, der vil have opladning på abonnement med eller uden ladeboks

Med Clever One får du:

 • Fri opladning på Danmarks største ladenetværk
 • Mulighed for installation og lån af Clevers ladeboks
 • Danmarks højeste tilbagebetalingssats

 

Abonnement:

Elbil: 799 kr./md. + energitillæg*

Plug-in hybridbil: 449 kr./md. + energitillæg*

 

Evt. installation af ladeboks: 5.000 kr.*

 

*Abonnementet: Udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere på clever.dk/vilkaar.

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + evt. installation.

Energitillæg: Hvis den gns. indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg.

Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den mdl. tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gns. strømpris mellem kl. 23-06 den pgl. md. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.

Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation.

 
Clever Box
Til dig, der vil betale for det, du lader på din egen ladeboks

Med Clever Box får du:

 • Rabat på Danmarks største ladenetværk
 • Din egen ladeboks
 • Automatisk refusion af elafgift

 

Serviceaftale:

99 kr./md.**

 

 

Køb og installation af ladeboks: 10.999 kr.**

 

**Serviceaftale: udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere på clever.dk/vilkaar.

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 11.197,-

Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave-eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation

Få intelligent opladning i din carport

Med en ladeboks fra Clever, får du også adgang til intelligent opladning. Du skal bare fortælle Clevers app, hvornår du skal bruge din bil, og hvor meget den skal lades op. Så skræddersyer boksen en ladeplan, så bilen kun lader, når der er mest overskud i elnettet.

 

Så behøver du ikke længere holde øje med strømpriserne, hver gang bilen skal lades op. Det er nemlig også frihed. 

Derfor er Clever Danmarks førende ladeoperatør

 

 

Danmarks største og hurtigst voksende ladenetværk

Clever har suverænt det største ladenetværk i Danmark - og samtidig er det et ladenetværk med kronisk vokseværk. Hver dag kommer der nemlig i gennemsnit 4 nye ladepunkter til, året rundt. Du kan lade lynhurtigt langs motorvejen, hvor du shopper, i byerne, på arbejdspladsen, hos venner og familie og selvfølgelig hjemme hos dig selv.

Har du Clever One, er opladning på netværket inkluderet i dit abonnement, og har du Clever Box, får du fast rabat på opladning på netværket.

Markedets bedste installationspakke

Clever har Danmarks bedste installationspakke med alt, hvad du har brug for. Det er nemt og simpelt at komme i gang. Du svarer blot på et par spørgsmål online, og så kommer Clevers erfarne elektrikere ud og sætter ladeboksen ud til en pris, du kender i forvejen. Nemt og ligetil. 

 

I installationspakken er inkluderet:

 • Rådgivning om optimale placering af ladeboks
 • Ubegrænset kabelføring fra eltavle til ladeboks

 • Gratis jordspyd

 • Installation af kombirelæ som ekstra sikkerhed

 • Tilbudsgivning, hvis standardinstallationen ikke rækker

Clever Power gør det endnu nemmere at være elbilist

Clever er også et elselskab. Og vælger du at samle din strøm til både bil og bolig hos Clever, bliver livet som elbilist en del nemmere. Du slipper nemlig for udlæg til din ladeboks hjemme, fordi Clever trækker ladeboksens strømforbrug fra på din el-regning.

Markedets højeste tilbagebetaling

Har du Clever One, får du Danmarks højeste tilbagebetalingssats, der følger elprisen fra kl. 23-06. Det betyder, at du i første omgang lægger ud for strømmen fra din ladeboks derhjemme. Herefter får du automatisk penge tilbage fra Clever, der svarer til den mængde strøm, du har brugt på ladeboksen. Helt automatisk.

Har du Clever One med ladeboks, får du altså tilbagebetaling fra Clever, og har du Clever Box, får du månedlig refusion af elafgift. Læs mere om tilbagebetaling og refusion af elafgift.

Opladning har aldrig været nemmere

Med Clever kan du lade opladning fylde minimalt i hverdagen. Clever sørger nemlig for alt fra opsætning og administration til service og vedligeholdelse af ladeboksen. Du kan altid få fat på Clevers support, hvis du har problemer med opladning, når du er på farten.