Se indholdet

CITROËNS HATCHBACK MODELLER

Du kan altid forvente dig endnu mere komfort og stil af Citroëns hatchback modeller. Slanke silhuetter, flydende linjer, komfortabelt interiør, avancerede teknologier... Citroën hatchback modellernes elegance kombineres med stressfri køreglæde.

CITROËN C5 X

Via sit design er Citroën C5 X det perfekte udtryk for Citroëns filosofi. Den er original og kombinerer en hatchbacks elegance med en stationcars dynamik og SUV'ens højde. 

I Citroën C5 X kan du føle roen sænke sig over dig takket være den ultimative komfort, som Citroën Advanced Comfort® programmet byder på. 

Citroën C5 X er forsynet med moderne teknologier, som gør kørslen nemmere, med udvidet Head up Display, førerassistancefunktioner, som  bl.a. indeholder delvist selvstyrende kørsel og en helt ny kommunikationsinterface på en 12’’ HD touch-skærm med naturlig stemmegenkendelse.

CITROËN C5 X PLUG-IN HYBRID

Citroën C5 X plug-in hybrid er en moderne højteknologisk, komfortabel og alsidig bil i ë-Komfort klassen, som kører lydløst og uden at vejen og verdenen udenfor kan høres. Du er som i en boble, hvor alle udefrakommende påvirkninger frafiltreres. 

Den støjsvage kørsel, den glidende igangsætning, køreegenskaberne, den bløde affjedring, de bløde sæder af Advanced Comfort typen, fraværet af vibrationer, den ergonomiske indretning af kabinen og den nemme betjening af alle funktioner - alt dette medvirker til at øge komforten for både fører og passagerer. 

CITROËN C4

Med Citroën C4 vender den kompakte hatchback fra Citroën stærkt tilbage. Den er din ideelle partner til lange køreture takket være affjedringen med Progressive Hydraulic Cushions® og Advanced Comfort sæderne. 

Citroën C4 udstråler kraft og karakter med sine store hjul og generøse og muskuløse linjer.

 

CITROËN Ë-C4

Citroën ë-C4 er elegant som en hatchback og muskuløs som en SUV og er udstyret med et 50kWh batteri med en rækkevidde på op til 350 km (WLTP). De bløde Advanced Comfort sæder, og den nemme anvendelse af de forskellige tjenester giver et komfortniveau i særklasse. Denne elektriske hatchback har et par detaljer, der adskiller den fra modellen med forbrændingsmotor: ë-monogrammet på skærmene og bag på bilen, samt de 18’’ diamantslebne Crosslight alufælge, der er særligt energibesparende.