Se indholdet

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM LEASING

HVAD ER PRIVATLEASING?

I stedet for at købe en bil ved at låne penge i banken eller bruge af opsparingen, er der et finansieringsselskab, der køber bilen og lejer den til dig for en fast månedlig ydelse. I den månedlige ydelse er service, reparation og garanti inkluderet, og på den måde er du sikker på at undgå ekstra omkostninger. Hos Citroën er det Jyske Finans, som står bag finansieringen af leasingbilerne.

 

 

HVORDAN KOMMER JEG I GANG MED CITROËN PRIVATLEASING?

Du kan let bestille den bil, du ønsker at lease online her. Vælg blot din ønskede bilmodel, farve, udbetaling samt kilometerpakke og fortsæt til betaling ved at klikke ”Bestil online”. Så kontakter vi dig vedrørende din kontrakt. Først når du har underskrevet kontrakten, trækker vi pengene for udbetalingen.

Du er naturligvis også meget velkommen til at besøge din lokale forhandler og høre nærmere om Citroën Privatleasing. Du kan finde din nærmeste forhandler her.

 

 

HVORDAN FUNGERER PRIVATLEASING?


Det er meget let og enkelt: Du vælger den bil, du ønsker at lease, fastsætter dit årlige kørselsforbrug og betaler én mindre udbetaling. Dernæst betaler du en fast månedlig ydelse for bilen, mens den er din. Når leasingperioden er ovre, afleverer du blot bilen tilbage hos din nærmeste Citroën-forhandler. Dermed undgår du et evt. værditab samt besværet med at sælge en brugt bil.


Du kan se vores attraktive privatleasingmuligheder her.

 

Du kan også bestille din leasingaftale online her. Vælg bilmodel, justér aftalen, så den matcher dit behov og klik ”Bestil online”. Så kan du få glæde af fordelene ved leasing med det samme. 

 

 

HVEM MÅ KØRE BILEN?


Det vil stå i din leasingkontrakt, men det vil typisk være nærmeste familie og venner.

 

 

HVOR MANGE KILOMETER KAN JEG KØRE?


Du tilpasser kilometerantallet, så det passer til dine behov. Det er vigtigt, at du på forhånd ved, hvor mange kilometer du kører årligt, for overstiger du det aftalte antal, skal du betale for de overkørte kilometer. Kan du på forhånd se, at du kommer til at køre mere, kan du justere aftalen sammen med Citroën-forhandleren, så du får ekstra kilometer med i din pakke. Det kan betale sig at være på forkant.

 

 

HVORDAN FOREGÅR AFLEVERINGEN AF BILEN?


Når din leasingperiode er slut, afleverer du bilen til din nærmeste forhandler. Her vil bilen blive tjekket af en uvildig 3. part. På den måde kan du være tryg ved, at tilbageleveringen foregår neutralt og fair.

 

 

HVAD ER FORDELENE VED AT LEASE?


En af de mange fordele ved at lease en bil er, at du undgår uventede udgifter og evt. værditab ved f.eks. afgiftsomlægninger. Vi står nemlig for garanti og al service på bilen, og du får også en lånebil stillet til rådighed, hvis du skal undvære din bil i den forbindelse. Du skal blot henvende dig til et autoriseret Citroën-værksted.

Herudover giver leasing dig også øget fleksibilitet. Når du leaser, binder du dig ikke i mange år frem, men kan løbende tilpasse dig dit kørselsbehov og din hverdag.

 

 

HVAD ER ULEMPERNE VED AT LEASE?


Det kan være mindre hensigtsmæssigt for dig at lease, hvis du ikke har en ide om dit årlige kilometerbehov. For når du tegner en leasingaftale, skal du vælge det antal kilometer, der skal være inkluderet. Og overskrider du antallet, vil du skulle betale ekstra for de overkørte kilometer. Ud over justering af kilometerantal, er det ikke muligt at foretage ændringer i aftalen. 

 

 

SKAL JEG LEASE ELLER KØBE?


Hvad der bedst kan betale sig for dig, afhænger af dine behov og præferencer. Leder du efter en kortsigtet løsning, vil leasing ofte være det rette for dig, men er du ude efter en langsigtet løsning, kan det muligvis godt betale sig for dig at købe.

 

 

HVAD ER CITROËN MINILEASING?


Med Citroën Minileasing kan du abonnere på din Citroën via vores samarbejdspartner Bilabonnement. Bilabonnement fungerer i høj grad på samme måde som privatleasing. Du får de samme fordele - plus lidt flere, for Bilabonnement giver dig mulighed for at få endnu mere fleksibilitet og overblik. Her kan du vælge en bindingsperiode på helt ned til 3 måneder, der er en lav udbetaling, og din månedlige ydelse er inklusiv al service, forsikring og grøn ejerafgift. Derfor er bil på abonnement med Citroën Minileasing både let og meget overskueligt.

Så har du kun brug for en bil i nogle få måneder eller 1-2 år, kan det altså give god mening at abonnere på din bil. Det samme gælder, hvis du ønsker at samle dine biludgifter i én løsning. Du kan læse mere på Bilabonnement.dk. Hvis du har spørgsmål til Bilabonnement, skal du kontakte Bilabonnements kundeservice her.

 

ER DU KLAR TIL AT PRIVATLEASE?

FANDT DU IKKE SVARET PÅ DIT SPØRGSMÅL?

Du er velkommen til at kontakte os ved at udfylde formularen via linket nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.