INFORMATION IFM. COVID-19. CITROËN-FORHANDLERNE FØLGER
SUNDHEDSMYNDIGHEDERNES RETNINGSLINJER, SÅ DU KAN TRYGT KIGGE FORBI.

Læs mere

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
World Car A Malval

2015 World Car Design of the Year

C4 Cactus modtager prisen”2015 World Car Design of the Year”

Citroën C4 Cactus er netop blevet tildelt prisen «2015 World Car Design of the Year» i forbindelse med den internationale biludstilling i New York. Juryen belønner den nye bil, som i særlig grad udmærker sig ved et dristigt og banebrydende design, der gør op med vante forestillinger. 

Prisen er således en stor international anerkendelse af det kreative og innovative design, som Citroën har som en af sine kerneværdier.

Alexandre Malval, der er designdirektør for Citroën, modtog prisen for C4 Cactus som en anerkendelse af bilens innovative og optimistiske design, der er både funktionelt og flot, hvor bilens glatte flader fremhæves af grafiske elementer med hver deres funktion, som f.eks. Airbumps® og lyssignatur.

Prisen blev indstiftet for 11 år siden. Citroën vandt den også i 2006 for C4 Coupé og har været med i finalen fire gange siden.

Siden Citroën lancerede C4 Cactus i sommeren 2014, har bilen modtaget priser i en lang række lande. Det er foreløbig blevet til over 30 styk, og blandt de vigtigste er kåringen til «Årets Bil i Danmark 2015» i slutningen af november.

I Europa har odreindgangen passeret de 60.000 styk, og på de danske veje kører der nu over 2.700
C4 Cactus.

Top