INFORMATION IFM. COVID-19. CITROËN-FORHANDLERNE FØLGER
SUNDHEDSMYNDIGHEDERNES RETNINGSLINJER, SÅ DU KAN TRYGT KIGGE FORBI.

Læs mere

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
Citroën Aircross

Den nye konceptbil Citroën Aircross

et bud på en ny og anderledes SUV

Citroën har netop offentliggjort de første fotos af sin nye konceptbil Citroën Aircross som et bud på en ny og anderledes SUV.

. Egen personlighed: proportioner og design er anderledes end vi er vant til for en SUV. Proportionerne er harmoniske, og designet har ubrudte linjer. Den nye konceptbil er et bud på en SUV med et karakteristisk design, der udstråler optimisme, tryghed og imødekommenhed.

. Komfortabel og forfriskende: kabinen er designet for at give en ny form for køreoplevelse. Den rummelige og lyse kabine med moderne og funktionel indretning giver velvære til både krop og sjæl.

. Teknologi af nyeste generation til gavn for afslappet kørsel: konceptbilen er udstyret med smarte løsninger, som kan bruges fælles eller individuelt, og nye former for grafisk interface. Konceptbilen har internetadgang og Hybrid Plug-In.

På et tidspunkt, hvor Citroën markerer, at der nu er solgt 50 mio. Citroën biler siden den første forlod fabrikken for 95 år siden, præsenteres en ny innovativ og kreativ konceptbil. Den er samtidig et eksempel på mærkets nye positionering:

. International: Citroën Aircross illustrerer mærkets ambition om at være international med en enkelt silhuet til alle markeder og dermed den nye strategi, som C4 Cactus er det første eksempel på.

. Anderledes: Citroën Aircross gør op med fordommene, samtidig med at den rummer de kvaliteter, som er uundværlige for en SUV. Konceptbilens udvendige design og indretningen af kabinen er både moderne og innovativ og bygger videre på elementer fra C4 Cactus. Hermed demonstrerer Citroën sin evne til at udvikle biler med en stærk identitet uanset segment.

Hermed signalerer konceptbilen også, at C4 Cactus vil blive efterfulgt af andre innovative modeller.

I forhold til de vante forestillinger om en SUV går Citroën Aircross nye veje.

Den udstråler både kraft og positiv energi og har et venligt udtryk.

Det aerodynamiske og funktionelle design udmærker sig ved sine rene og vandrette linjer. Proportionerne er velafstemte, og de organiske former fremhæves af særlige grafiske elementer, som Alloy Bumps og Air Signs samt en forfriskende rødorange lakering. Endelig signalerer nye materialer, at det er en robust bil.

Der er også masser af ny energi i den ultrakomfortable kabine med store og brede sæder og indbydende materialer med en forfriskende sammensætning af lyse og stærke farver. Den store rummelighed i kabinen fremhæves af tværgående linjer og store geometriske former.

Teknologien af nyeste generation åbner mulighed for både fælles og individuel brug med de to 12-tommer HD-skærme, hvor den ene kan flyttes, så den kan deles med forsædepassageren. Hertil kommer, at hvert sæde er udstyret med højttalere og mikrofon. Et yderligere eksempel på konceptbilens avancerede teknologi er valget af Hybride-Plug-In, som både giver fin brændstoføkonomi og høje præstationer.

Den nye konceptbil har verdenspremiere på den store internationale biludstilling i Shanghai i slutningen af april måned. Det kinesiske marked er ekstremt vigtigt for Citroën, idet det udgør 25 % af mærkets salg på verdensplan.

Top