[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
Tinkoff-Saxo

Tinkoff-Saxo indgår samarbejdsaftale med Citroën

De danske biler er allerede taget i brug

Det professionelle cykelhold Tinkoff-Saxo med Bjarne Riis som team manager har netop indgået en 2-årig samarbejdsaftale med Citroën. Den betyder, at Citroën i Belgien/Luxemburg, Danmark, Italien, Polen, Slovakiet og Spanien, leverer i alt 24 følgebiler, hovedsagelig Citroën C5 Tourer, til teamet, som vil bruge dem i de europæiske løb. De danske biler er allerede taget i brug.

Tinkoff-Saxo er blandt verdens elitehold i cykling med ryttere som spanske Alberto Contador, slovakiske Peter Sagan, polske Rafal Majka, italienske Ivan Basso m. flere, herunder en række danske ryttere.
Den adm. direktør Stefano Feltrin udtaler, ”at vi er meget glade for aftalen med Citroën. En følgebil er jo mere end blot et transportmiddel, da den skal kunne fungere som et ”rullende” kontor under løbene, så sportsdirektører, teknikere og andre får de bedste og mest komfortable arbejds-betingelser. Samtidig skal bilen sørge for en sikker og blid transport af højteknologisk udstyr, herunder de avancerede cykler og reservedele til dem. Citroën C5 Tourer er meget velegnet til at løse disse opgaver, så vi ser frem til vores samarbejde med Citroën i de næste to år”.

Top