[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
W45_Berlingo

DANMARKSPREMIERE: NY CITROËN BERLINGO

Historien startede, som et bedre H.C. Andersen eventyr, i 1996 da Citroën for første gang introducerede den første Berlingo. Der er løbet meget vand igennem åen siden og meget er sket i bilindustrien. Den grimme ælling er blevet til en svane. Det samme er tilfældet med Berlingoens udvikling. Den er fuldstændigt opgraderet og opdateret med alt det udstyr, som forventes i en moderne familiebil, og med den kortere og højere front nu også pakket ind i et markant mere maskulint og dynamisk udseende.

Men én ting er fortsat ved det gamle. Berlingo er elsket af dens ejere - og solgt i over 3.3 millioner eksemplarer verden over, så siger det ikke så lidt. Den har altid været en model, der har turde give kunderne, hvad de efterspørger i praktik, komfort og funktionalitet. En model, der har været benchmark i segmentet og været en uundværlig livspartner i mange familiers hverdag samt løst et utal af logistiske udfordringer. Den nye Berlingo har ingen intentioner om at lade den stolte arv gå til spilde eller ej følge i de store fodspor. Men derimod igen på bedste Citroën-vis samt på sin egen moderne og eventyrlige måde – inspireret af nutidens trends og behov – dominere dette segment.

W45_Berlingo

ET IKON – og det nye benchmark
Med den nye Berlingo opgraderer og fornyer Citroën endnu et ikon i fritids-segmentet, som mærket var frontløber for og opfinder af for næsten 22 år siden. Berlingo-navnet er kendt verden over og bruges i dag som benchmark på grund af den indflydelse, som modellen har haft. Berlingo er altså en vigtig aktør i segmentet, og med en række innovationer går den nye Berlingo målrettet efter at blive på tronen af alsidighed, anvendelighed og med det primære formål – at gøre dagligdagen nemmere for dens passagerer.
Den nye Citroën Berlingo er mere moderne end nogensinde før, og som tiden byder, samt i lighed med dens øvrige Citroën-søskende, er den mere maskulin og ”jeg vil gerne off-the-beaten-track” i sit udtryk. Ved at kombinere en forbedret version af den oprindelige Berlingo-platform til bagenden, der giver den ønskelige og elskede funktionalitet med et overflødighedshorn af aflægningsplads og smarte løsninger med den nye EMP2-platform til fronten, der giver en højere og kortere forende samt øget sikkerhed, får man det bedste fra begge verdener.

"We didn't invent the family, but we did invent the car that goes with it"

KORT FORTALT alt under et tag giver mere problemfri kørsel og trivsel ombord Den nye Citroën Berlingo tilbyder sig som den optimale sparingspartner i dagligdagen med:

 

  • Enestående modularitet med tre individuelle sæder i bag, der med en enkelt bevægelse kan fjernes og give et helt fladt bagagerum ved hjælp af nyheden Magic flat® * Kombineret med et sammenfoldeligt passagersæde giver det mulighed for at transportere genstande med en længde op til 2,70 m til M-version
  • Klasse-førende bagageplads der er øget med hele 100 l til 775 l i M-versionen, og som i øvrigt bliver let tilgængeligt på grund af bagruden på bagklappen, der også kan åbnes.
  • To brede side-skydedøre med nedrullelige el-ruder
  • Større og geniale opbevaringsrum såsom den nye generation Modutop® som er et multifunktions tag, der ikke bare giver mere lys men også mere aflægningsplads med ”handskerummet” Top Box.
  • Citroëns knowhow og velkendte affjedring, der giver optimal komfort sammen med en bred række af højtydende motorer herunder en ny 1,5l BlueHDi samt en EAT8 automatisk gearkasse

 

*Magic flat® er tilgængelig fra foråret 2019.

 

UDSTYR – og priser der giver mening
Danmarkspremieren for personbilsversionen af denne nye Berlingo er altså en uhyre vigtig begivenhed for Citroën. Det er en model, der vil være det perfekte køb for familier, der ønsker det perfekte køretøj til en aktiv livsstil, hvor køretøjet skal give frihed og plads til fællesskab, og hvor rummelighed, optimisme og komfort i alle former samt menneskelige værdier er i højsædet. Den nye Berlingo fås med et utal af smarte, brugbare løsninger som fx de 3 individuelle sæder på 2 sæderække, der ikke bare giver mulighed for 3 barnesæder men kombineret med et helt sammenfoldeligt passagersæde, så giver det mulighed for at transportere genstande helt op til 2,70 m. og 3500 l. bagage i M-versionen. En kæmpe fordel, når familien skal en tur i IKEA, ud med surf-udstyret, eller hvad den aktive familie nu har brug for at bruge den alsidige bil til, der i øvrigt findes med både 5 og 7 sæder. Den nye Berlingo er altså den perfekte bil til eventyr, uanset om det skal læses som godnathistorie for de mindste inde i bilen eller skal opleves på stranden med surf-udstyret, eller det skabes gennem et nyt hjem.

De danske Citroën forhandlere åbner dørene og byder velkommen til premieren på den nye Berlingo i weekenden den 17-18. november til priser, der starter fra 184.990,- for den veludstyrede variant, som Citroën kalder Street, der bl.a. inkluderer Bluetooth, Aircondition, Justerbart førersæde, Varme i forsæder, Fartpilot, Multifunktionsrat i læder men også sikkerhedsudstyr som Active Safety Brake, Lane Assist, Manuel håndbremse, Hill Assist og selvfølgelig et utal af opbevaringsrum.

Top