[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]

BILERNE I CITROËNS ELEKTRISKE MODELPROGRAM

Vælg den miljørigtige vej i en af Citroëns elbiler.

Citroën tilbyder et modelprogram af elektriske biler. Oplev elbilens mange fordele: Den kører jævnt og støjsvagt og byder på omgående trækkraft, nul udslip* og hurtig opladning. Alt i alt er elbilen et koncentrat af teknologier, der er tilpasset en bred vifte af anvendelser. Elbilen er nutidens svar på fremtidens udfordringer.

*Bilerne er CO2-neutrale under kørsel, men det endelige udslip afhænger af strøm- og energiforbrug.

 

ELEKTRISKE CITROËN PERSONBILER

                                                  

Ny elektrisk Citroën ë-C4

Med den nye elektriske Citroën ë-C4 kan du køre fuldt elektrisk på daglig basis. Den byder på en suveræn køreoplevelse, hvor du kan nyde turen i en verden af næsten lydløs komfort. Den støjsvage drift, glidende igangsætning, den velafstemte affjedring, de bløde Advanced Comfort-sæder*, den vibrationsfri kabine, ergonomien og det brugervenlige interface. Det bidrager altsammen til en uovertruffen kørekomfort for både fører og passagerer.

*Afhænger af udstyrsniveau
eC4

ELEKTRISKE CITROËN VAREBILER

eJumpy

Den nye elektriske
Citroën ë-Jumpy

Den elektriske Citroën ë-Jumpy er den ideelle elbil til virksomheders transportbehov - ikke blot i byen, men også på landevejen takket være lang rækkevidde og hurtig opladning.

Ny elektrisk
Citroën ë-Berlingo Van

Den nye elektriske Citroën ë-Berlingo Van sikrer håndværkere, handlende og budfirmaer en effektiv løsning.

Den nye elektriske Citroën ë-Berlingo Van kan bestilles nu. Kontakt din Citroën forhandler for nærmere info ang. levering
eBerlingo-Van
Top