Se indholdet

OPLADNING AF DIN BIL

OPLADNING, HVOR DU HAR BRUG FOR DET
Citroën har valgt Clever som partner. Dermed har vi gjort det let at oplade din Citroën elbil eller plug-in hybridbil. Med Clever Unlimited får du opladning både hjemme og ude og en hverdag, hvor du er fri til at køre og lade bilen, hvor du har brug for det.

CLEVER UNLIMITED

Med Clever Unlimited kan du lade din Citroën elbil eller plug-in hybridbil, når det passer dig –på farten, på arbejdet, på indkøbsturen eller derhjemme. Du kan lade intelligent derhjemme på den ladeboks, Clever stiller til rådighed. Du skal bare fortælle Clevers app, hvornår du skal bruge din bil, og hvor meget den skal lades op, så skræddersyer Cleveren optimal ladeplan, der tager højde for elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning. Og med Clever Power får du mulighed for rabat på dit ladeabonnement, når Clever leverer strømmen til din bil og bolig. Med Clever Unlimited kan du naturligvis også lade overalt på hele Clevers offentlige ladenetværk. Clever udvider konstant med nye giga-og lynladestationer, der gør det nemt at køre tværs over landet. De tilføjer hele tiden ladepunkter ved indkøb og arbejdspladser, så du kan få energi til bilen, når det passer dig. Med Clever Unlimited er du sikret opladning hjemme og ude. Nu og i fremtiden.

CLEVER UNLIMITED NETWORK

Clever Unlimited Network er perfekt til dig, der vil lade din Citroën elbil eller plug-in hybridbil på Danmarks største ladenetværk. Det er en stærk løsning for dig, som eksempelvis bor i lejlighed og derfor ikke kan få en ladeboks installeret derhjemme. Med Clevers app kan du nemt finde næste ledige ladepunkt, uanset om det er rundt om hjørnet, hvor du handler, ved dit arbejde eller i byerne. Du får optimale betingelser for at køre tværs over landet med vores hastigt voksende netværk af giga-og lynladestationer, hvor du kan lade, når du har brug for energi i en fart. Med Clever Unlimited Network er opladningen med dig hele vejen. Nu og i fremtiden.

VÆLG DET ABONNEMENT, DER PASSER TIL DIG

 
CLEVER UNLIMITED
Opladning ude og hjemme

Med Clever Unlimited får du:

 • Adgang til Danmarks største ladenetværk
 • Opladning når det passer dig –på farten, på arbejdet, på indkøbsturen eller derhjemme
 • Installation og lån af Clevers intelligente ladeboks
 • Intelligent opladning tilpasset dig, dertager højde for både elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning
 • Automatisk tilbagebetaling når du lader hjemme på en del af dine strømomkostninger som du betaler til din elleverandør. Satsen er beregnet på baggrund af gennemsnit af strømpris i tiden kl. 23-06***
 • Mulighed for rabat med CleverPower
 • 24/7 kundesupport

 

Månedlig abonnementspris fra 01.01.23.

Prisen består af et grundabonnement

+ et variabelt og forbrugsbaseret energitillæg.

 

Tillægget beregnes som den del af den gns. md. strømpris, som overstiger 2,25 kr., x dit kWh-forbrug****

 

Grundabonnement til elbil: 749 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.*

Grundabonnement til plugin-hybridbil: 369 kr. frem til 31.03.23. Herefter 449 kr.*

 

Månedlig abonnementspris frem til 31.12.22.

Elbil: 749 kr. + midlertidigt energitillæg: 690 kr.*****

Plugin-hybridbil: 369 kr. + midlertidigt energitillæg: 390 kr.*****

 

Installation af Cleversladeboks: 7.500 kr.**

 

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.)

Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + installation

 
CLEVER UNLIMITED NETWORK
Opladning på danmarks største ladenetværk

Med Clever UnlimitedNetwork får du:

 • Adgang til Danmarks største ladenetværk
 • Mulighed for at lade på job, når du handler, på giga-og lynladestationerog ved masser af offentlige ladepunkter.
 • Lynladestationerskabt til meningsfulde pauser, mens du lader
 • Clevers app med overblik over ladepunkter og ladeforbrug
 • 24/7 kundesupport

 

Månedlig abonnementspris fra 01.01.23.

Prisen består af et grundabonnement

+ et variabelt og forbrugsbaseret energitillæg.

 

Tillægget beregnes som den del af den gns. md. strømpris, som overstiger 2,25 kr., x dit kWh-forbrug****

 

Grundabonnement til elbil: 625 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.*

Grundabonnement til plugin-hybridbil: 245 kr. frem til 31.03.23. Herefter 449 kr.*

 

Månedlig abonnementspris frem til 31.12.22.

Elbil: 625 kr. + midlertidigt energitillæg: 690 kr.*****

Plugin-hybridbil: 245 kr. + midlertidigt energitillæg: 390 kr.*****

 

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.)

Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg

*Abonnement udbydes af CleverA/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.

**Installation: privatadresse i DK; ekstraomk. kan forekomme, fx. ved behov for grave-eller stilladsarbejde mv.

***Tilbagebetaling: hver md. tilbagebetaler Cleveret beløb til dig for den mængde strøm, du har brugt på opladning via ladeboksenhjemme: Tilbagebetaling = dit kWh-forbrug X gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) i DK kl. 23-06 den pgl. md. Du betaler for hele din husstands strømforbrug til din ellevarandør, inkl. forbruget på Cleversladeboks. Dækningen af dine strømomk. til opladning afhænger af din elaftaleog tidspunktet du lader. Se: clever.dk/tilbagebetaling.

****Variabelt og forbrugsbaseret energitillæg fra 01.01.23: pålægges hvis den gns. strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) er over 2,25 kr./kWh i DK den pgl. md. Tillæg = den del af den gns. md. strømpris/kWh, som overstiger 2,25 kr./kWh x dit md. kWh-forbrug, se: clever.dk/energitillaeg

*****Midlertidigt energitillæg frem til 31.12.22: pga. høje strømpriser. Se mere: clever.dk/energitillaeg

INSTALLATION AF LADEBOKS OG TILBAGEBETALING AF STRØM

Når du har bestilt Clever Unlimited til din Citroën elbil eller plug-in hybridbil hos din forhandler, sørger Clever for at installere ladeboksen hjemme hos dig og sikrer, at du kommer godt i gang. Hver måned tilbagebetaler Clever dig for den mængde strøm, du har brugt til opladning på hjemmeladeboksen efter gældende tilbagebetalingssats. Den udregnes som et gennemsnit af den pågældende månedsspotpris i Danmark fra kl. 23-06, hvor der er mindre belastning på elnettet og ofte er overskud af vedvarende strøm. Du kan undgå tilbagebetalingen ved at gøre brug af intelligent opladning og kombinere dit abonnement med strømproduktet Clever Power. Så afregner Clever ladeboksens strømforbrug direkte på din elregning.

VARIABELT OG FORBRUGSBASERET ENERGITILLÆG PÅ CLEVERS ABONNEMENTER

Europa står overfor en regulær energikrise med historisk høje elpriser, og Clever har derfor været nødt til at indføre et energitillæg til deres abonnementer. Det nuværende energitillæg ophører den 31. december og erstattes af et variabelt og forbrugsbaseret energitillæg, som følger den gennemsnitlige elpris (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) for måneden over 2,25 kr./kWh og dit månedlige strømbrug. Prisen vil derfor ændre sig fra måned til måned. Det er en løsning, der afspejler markedet med stigende elpriser og belønner dem, der har mulighed for at spare på energien. Det kalder Clever opladning med omtanke. Du betaler ikke energitillæg, hvis elprisen er under 2,25 kr./kWh i gennemsnit i den pågældende måned.

FÅ EN HVERDAG MED ENERGI TIL MERE

Cleverer også et elselskab. Vælger du strøm til både din bil og din bolig fra Clever, får du ekstra fordele. Du kan både få en skarpere pris på opladningsabonnementet og helt slippe for tilbagebetalingen, fordi ladeboksens strømforbrug trækkes direkte fra på din elregning. Det kræver blot, at bruger intelligent opladning og ikke selv producerer strøm.

FIND LET DIN NÆRMESTE CLEVER-LADER

Clevers offentlige ladenetværk udbygges løbende, så du let kan oplade, når du er på farten. Du finder laderne i byerne, ved virksomheder, indkøbscentre, parkeringshuse, trafikknudepunkter og langs motorvejene. Du kan nemt finde den nærmeste ledige lader i Clevers app, som kan hentes til iPhone og Android.