Se indholdet

OPLADNING AF DIN BIL

OPLADNING, HVOR DU HAR BRUG FOR DET
Citroën har valgt Clever som partner. Dermed har vi gjort det let at oplade din Citroën elbil eller plug-in hybridbil. Med Clever Unlimited får du opladning både hjemme og ude og en hverdag, hvor du er fri til at køre og lade bilen, hvor du har brug for det.

CLEVER UNLIMITED

Med Clever Unlimited kan du lade din Citroën elbil eller plug-in hybridbil, når det passer dig –på farten, på arbejdet, på indkøbsturen eller derhjemme. Du kan lade intelligent derhjemme på den ladeboks, Clever stiller til rådighed. Du skal bare fortælle Clevers app, hvornår du skal bruge din bil, og hvor meget den skal lades op, så skræddersyer Cleveren optimal ladeplan, der tager højde for elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning. Og med Clever Power får du mulighed for rabat på dit ladeabonnement, når Clever leverer strømmen til din bil og bolig. Med Clever Unlimited kan du naturligvis også lade overalt på hele Clevers offentlige ladenetværk. Clever udvider konstant med nye giga-og lynladestationer, der gør det nemt at køre tværs over landet. De tilføjer hele tiden ladepunkter ved indkøb og arbejdspladser, så du kan få energi til bilen, når det passer dig. Med Clever Unlimited er du sikret opladning hjemme og ude. Nu og i fremtiden.

CLEVER UNLIMITED NETWORK

Clever Unlimited Network er perfekt til dig, der vil lade din Citroën elbil eller plug-in hybridbil på Danmarks største ladenetværk. Det er en stærk løsning for dig, som eksempelvis bor i lejlighed og derfor ikke kan få en ladeboks installeret derhjemme. Med Clevers app kan du nemt finde næste ledige ladepunkt, uanset om det er rundt om hjørnet, hvor du handler, ved dit arbejde eller i byerne. Du får optimale betingelser for at køre tværs over landet med vores hastigt voksende netværk af giga-og lynladestationer, hvor du kan lade, når du har brug for energi i en fart. Med Clever Unlimited Network er opladningen med dig hele vejen. Nu og i fremtiden.

VÆLG DET ABONNEMENT, DER PASSER TIL DIG

 
CLEVER UNLIMITED
Opladning ude og hjemme

Med Clever Unlimited får du:

 • Opladning på Danmarks største ladenetværk
 • Opladning når det passer dig –på farten, på arbejdet, på indkøbsturen eller derhjemme
 • Installation og lån af Clevers intelligente ladeboks
 • Intelligent opladning tilpasset dig, der tager højde for både elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning
 • Automatisk tilbagebetaling når du lader hjemme efter gældende tilbagebetalingssats*
 • Mulighed for rabat med Clever Power
 • 24/7 kundesupport

 

Månedlig abonnementspris:

Prisen består af et grundabonnement + et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg*.

 

Grundabonnement til elbil: 749 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.

Grundabonnement til plugin-hybridbil: 369 kr. frem til 31.03.23. Herefter 449 kr.

 

Installation af Clevers ladeboks: 7.500 kr.*

 

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.)

Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + installation

 

Bestil Clever Unlimited hos din Citroën-forhandler, når du køber ny bil.

 
CLEVER UNLIMITED NETWORK
Opladning på danmarks største ladenetværk

Med Clever UnlimitedNetwork får du:

 • Opladning på Danmarks største ladenetværk
 • Mulighed for at lade på job, når du handler, på giga-og lynladestationerog ved masser af offentlige ladepunkter.
 • Lynladestationerskabt til meningsfulde pauser, mens du lader
 • Clevers app med overblik over ladepunkter og ladeforbrug
 • 24/7 kundesupport

 

Månedlig abonnementspris:

Prisen består af et grundabonnement + et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg*.

 

Grundabonnement til elbil: 625 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.

Grundabonnement til plugin-hybridbil: 245 kr. frem til 31.03.23. Herefter 449 kr.

 

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.)

Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg.

 

Bestil Clever Unlimited Network hos din Citroën-forhandler, når du køber ny bil.

*Abonnementet udbydes af Clever A/S. Læs mere på clever.dk/vilkaar.

Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg: Hvis den gns. indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg.

Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den mdl. tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gns. strømpris mellem kl. 23-06 den pgl. md. Læsmere påclever.dk/tilbagebetaling.

Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave-eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation.

ENERGITILLÆG PÅ CLEVERS ABONNEMENTER

På grund af de historisk høje elpriser har Clever pr. 1. januar 2023 indført et energitillæg, der følger den enkeltes forbrug og strømpriserne måned for måned. Energitillægget lægges oven i den faste abonnementspris og findes ved at gange sit månedlige kWh-forbrug med månedens gennemsnitlige indkøbspris på el fratrukket en grundsatspå 0,89 kr./kWh. Grundsatsen er fastsat, fordi det er niveauet for, hvornår Clevers abonnementer rent økonomisk er bæredygtige.

Clevers energitillæg er skabt ud fra en ambition om at tage et fælles ansvar i en energikrise, hvor energiressourcerne er knappe, og hvor det skal være gennemsigtigt og trygt at være elbilist.

INSTALLATION AF LADEBOKS OG TILBAGEBETALING AF STRØM

Når du har bestilt Clever Unlimited til din Citroën elbil eller plug-in hybridbil hos din forhandler, sørger Clever for at installere ladeboksen hjemme hos dig og sikrer, at du kommer godt i gang. Hver måned tilbagebetaler Clever dig for den mængde strøm, du har brugt til opladning på hjemmeladeboksen efter gældende tilbagebetalingssats. Den udregnes som et gennemsnit af den pågældende månedsspotpris i Danmark fra kl. 23-06, hvor der er mindre belastning på elnettet og ofte er overskud af vedvarende strøm. Du kan undgå tilbagebetalingen ved at gøre brug af intelligent opladning og kombinere dit abonnement med strømproduktet Clever Power. Så afregner Clever ladeboksens strømforbrug direkte på din elregning.

INTELLIGENT OPLADNING

Clevers ladeboks har indbygget intelligent opladning. Du skal bare fortælle Clevers app, hvornår du skal bruge din bil, og hvor meget den skal lades op, så skræddersyer Clever en optimal ladeplan, der tager højde for elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning.

Ved at udskyde opladningen af din Citroën til det tidspunkt, hvor dit elforbrug er på sit laveste, mindsker du også belastningen af din boligs elinstallationer.

Opladningen af din Citroën skal passe til dit liv – ikke omvendt. Derfor er du altid i fuld kontrol og kan starte opladningen, når det passer dig, med Clevers app.

 

Intelligent opladning er godt både for dig og for fællesskabet.

FÅ EN HVERDAG MED ENERGI TIL MERE

Clever er også et elselskab. Vælger du strøm til både din bil og din bolig fra Clever, får du ekstra fordele. Du kan både få en skarpere pris på opladningsabonnementet og helt slippe for tilbagebetalingen, fordi ladeboksens strømforbrug trækkes direkte fra på din elregning. Det kræver blot, at du bruger intelligent opladning.

FIND LET DIN NÆRMESTE CLEVER-LADER

Clevers offentlige ladenetværk udbygges løbende, så du let kan oplade, når du er på farten. Du finder laderne i byerne, ved virksomheder, indkøbscentre, parkeringshuse, trafikknudepunkter og langs motorvejene. Du kan nemt finde den nærmeste ledige lader i Clevers app, som kan hentes til iPhone og Android.