[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]

 

Opbygninger af Citroën varebiler

Citroën Erhverv tilbyder en bred vifte af opbygnings- og konverteringsmuligheder til Berlingo Van, Jumpy, ë-Jumpy og Jumper. 

Med udgangspunkt i dine ønsker og behov vil anerkendte opbygningsspecialister udvikle skræddersyede løsninger, der passer perfekt til den enkelte virksomheds arbejdsopgaver og specifikke krav.


Nedenfor finder du et lille udvalg af eksempler fra vores omfattende sortiment. Du er velkommen til at kontakte vores specialuddannede erhvervskonsulenter for mere information.

Kontakt venligst Citroën Erhverv hos en af de mange Citroën-forhandlere rundt om i hele landet.

FIND FORHANDLER SE PRISLISTER

CitroenJumperConCaja

 

Varebiler_opbygninger

TRANSPORT- OG KØLEBILER

UTALLIGE MULIGHEDER OG ET TEMPERATURINTERVAL NED TIL -20

Citroën kølebiler opfylder de strengeste hygiejnekrav og er samtidig praktiske og fleksible. 

Et varerum med flere rum, belastningsniveauer eller kølegardin er eksempler på nogle af de mange muligheder for tilpassede løsninger. Der er også mulighed for fryseaggregater med et temperaturområde ned til -20 ° og/eller natkøling.


• Citroën Berlingo Van
• Citroën Jumpy
• Citroën Jumper

SE PRISLISTER

 

 

LADBILER

MED EN NYTTELAST PÅ OP TIL 1.600 KG

Du kan tilpasse Citroën-ladbiler fuldt ud til dine ønsker og behov:

En anden type bund, en lastekran, en kasse forrest på ladet eller under ladet, højere sidefjeld på ladet, LED signallamper, lastbøjler eller presenningsrig? Alt er muligt! Du skal blot beskrive dine arbejdsopgaver, så udvikler vi en skræddersyet løsning. 

Citroën ladbiler kendetegnes af høj nyttelast og fås med økonomiske og kraftige Euro6 dieselmotorer af nyeste generation.

SE PRISLISTER

Varebiler_opbygninger
Top