INFORMATION IFM. COVID-19. CITROËN-FORHANDLERNE FØLGER
SUNDHEDSMYNDIGHEDERNES RETNINGSLINJER, SÅ DU KAN TRYGT KIGGE FORBI.

Læs mere

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]

OPLEV DEN PÅ VIDEO !

Et frisk pust til de små mellemklassebiler! Ny Citroën C3 udstråler et optimistisk og moderne design, der levendegøres af farvede indsatser og grafiske komponenter som f.eks. Airbump® (option). Den unikke og udtryksfulde formgivning gør bilen letgenkendelig i sin klasse. Stil, styling, Citroën Advanced Comfort® og nye teknologier. Oplev  Ny Citroën C3 i seks videoer.

 

DESIGN

1500x500_Citroën_C3-Design_v2.jpg

Kærlighed ved første blik! Ny Citroën C3 skiller sig ud med sin unikke formgivning og karismatiske front samt afrundede skærmkasser, der signalerer kraft og energi. Bilens trendy udstråling understreges af den grafiske signatur og de friske farvekombinationer. Med Ny Citroën C3 er du med på beatet!

LYSSIGNATUR

747x322C3_signature_lumineuse.jpg

Forrest er lygterne placeret i to niveauer, hvilket visuelt får front og motorhjelm til at syne højere. Den dobbelte kromliste fra Citroën-logoet strækker sig rundt om LED-kørelyset (afhængig af udstyrsniveau) og fremhæver bredden på bilen. Nederst på fronten fremhæves højden visuelt af kofangeren, der giver bilen et energisk udseende. Tågelygterne (afhængig af udstyrsniveau) indrammes af farvede felter, som også bidrager til det friske design.

SVÆVENDE TAG

747x322_Citroën_C3_toit_biton_v4.jpg

Taget er designet, så det synes at svæve, og fremhæver Ny Citroën C3’s elegante stil. Det fås i tre farver (option) og bæres af sorte A-stolper og langstrakte tagbuer, der i profil giver bilen et dynamisk udseende. Forholdet mellem rudeareal og karrosseri er meget velovervejet, idet den høje karrosserilinje giver bilen en robust og beskyttende karakter. De afrundede og langstrakte linjer giver bilen et roligt og imødekommende udseende.

Airbump nouvelle citroen C3 new

AIRBUMP®: ET BESKYTTENDE DESIGN!

Et grafisk element, der blev indviet med C4 Cactus, Airbump® (option) beskytter karrosseriet, alt i mens det giver bilen stil. Den ridsefrie overflade med luftkapsler har samme funktion som en kofanger. De er fremstillet i termoplastisk polyuretan, der gør dem modstandsdygtige over for sol, vand, slid og ridser. Airbump® består af 6 små lommer fyldt med luft, der er placeret på den nederste del af dørene, hvor bilen er særlig sårbar, når den kører i byen. De er dekoreret med en rød eller hvid krans alt efter tagets farve.

MANGE FARVEKOMBINATIONER

Ny Citroën C3 fås i en bred vifte af farver: Grøn Almond, Hvid Banquise, Cobalt Blå, Grå Shark, Rød Rubi, Sort Perla Nera, Orange Power eller Sand Sable … Kombiner disse 9 diskrete eller markante farver med 3 forskellige tagfarver (Sort Onyx, Rød Aden, Hvid Opale). På den måde er det muligt at pifte en klassisk farve på karrosseriet op med et farvet tag og omvendt at vælge en mere modig farve til karrosseriet. Farvekombinationerne er med til at give Ny Citroën C3 et frisk og moderne ydre. Hvilken C3 skal du selv have?
597x507_perso_blur.jpg

STYLING EFTER DIN PERSONLIGE SMAG

1500x646_Nouvelle_C3_Personnalisation_blur.jpg

Der er adskillige muligheder for at gøre din Ny Citroën C3 individuel.  En- eller tofarvet? Med eller uden Airbump®? Vil du helst have en hyggelig eller stilren indvendig indretning? Vælg, hvad du foretrækker, blandt de mange mulige kombinationer!

VELVÆRE

NouvelleC3BIentre

Ny Citroën C3 byder på en behagelig og hyggelig stemning i kabinen, hvor du er isoleret fra påvirkninger fra omverdenen og vejens ujævnheder. Når du træder ind i Ny Citroën C3, mærker du omgående velværen i kabinen takket være de flotte og meget komfortable sæder, panoramaglastaget (option) som bader kabinen i lys, samt de mange smarte opbevaringsrum. En behagelig og homogen oplevelse for både fører og passagerer. En velvære som var du hjemme hos dig selv.

597x500_Nouvelle_Citroën_C3_coffre_v2.jpg

RUMMELIGHED
& SMARTE OPBEVARINGSLØSNINGER

Opbevaringsløsningerne er udtænkt og designet med størst mulig funktionalitet for øje. Ny Citroën C3 har et smart opbevaringsrum i midten, der frigør så meget plads som muligt foran, og et handskerum på hele 6,25 L. Også i fordørene er der rigtig god opbevaringsplads. Den lyse farve, der er valgt til interiøret af opbevaringsrummene, gør det lettere at finde genstandene, som er placeret i opbevaringsrummene. Bagagerummet i Ny Citroën C3 er på hele 300 liter, så du behøver ikke at gå på kompromis med bagagen.

SMART OG INDBYDENDE INTERIØR

1500x500_Citroën_confort_intérieur_v2.jpg

Interiøret i kabinen er stilrent og formerne behagelige.  Beklædningen på døre, sæder og instrumentbord skaber en harmonisk stemning. Der er anvendt de samme varme og lyse tekstiler i fantastisk kvalitet i hele kabinen.  

Stilen i kabinen er unik og ikke typisk for bilverdenen, hvilket stoffet på instrumentbordet vidner om.


PANORAMAGLASTAG (option)

Toit de la nouvelle new citroen C3

Panoramaglastaget på NY CITROËN C3 giver en helt unik køreoplevelse. Udover at give alle passagerer et bedre udsyn, slipper den masser af lys ind i kabinen, hvilket styrker fornemmelsen af plads og åbenhed mod omverdenen. Med en solskærm kan passagererne regulere lysniveauet.

KOMFORT

747x322_Citroën_C3_Plance_Bord.jpg

At befinde sig i Ny Citroën C3 er som at være hjemme i sin egen stue! Denne behagelige fornemmelse forstærkes af det vandrette instrumentbord, der bibringer et indtryk af rummelighed og bredde i kabinen.

BEHAGELIGE SÆDER

Sieges nouvelle citroen C3, new seats

Sæderne i Ny Citroën C3 er særligt gennemtænkte. De er brede og ekstra komfortable med moderne udformning. Sæderne er indbydende og med god lændestøtte, og der er kun anvendt de bedste materialer og den blødeste skum i sæderne, der sikrer en komfort i topklasse.

NY CITROËN C3: 100% OPKOBLET!

747x322_Citroen_C3_AppleCarPlay.jpg.231540.jpg

Med mirror screen* kan du tilslutte en smartphone og overføre den til bilens Touch Screen. Du får dermed adgang til din musik og andet multimedieindhold og mulighed for at styre din smartphone og de forskellige kompatible applikationer direkte fra bilens 7" Touch Screen*. Teknologien virker med Apple CarPlayTM** og MirrorLink®.

*Option/afhængig af udstyrsniveau
**Apple Carplay kræver iPhone 5 eller nyere version med mobildækning.

ALT FOR AT GØRE KØRSLEN NEMMERE FOR DIG

vejstribealarm

Dette system er en hjælp i indsatsen mod sløvhed eller et enkelt øjebliks uopmærksomhed bag rattet fra og med 60 km/t. Når bilen krydser en hvid linje, uden at blinklyset er blevet aktiveret, udløser systemets computer en alarm. Du advares med biplyde og en visuel alarm ved overskridelse af vejstriben.

aflæsningsskilte

Dette udstyr genkender skildte og hastighedsbegrænsningerne og giver disse oplysninger videre til føreren via skærmen.

bakkamera

Bakkameraet (option) giver mulighed for på bilens hovedskærm at se området bag ved bilen, når der skiftes til bakgear.
Billedet er forsynet med farvemærker, der viser, om bilen er tæt på en forhindring. Et meget bedre udsyn, så alle manøvrer bliver nemmere at udføre!

747x322_Démarrage_Pente_C3_blur.jpg

Denne teknologi er en hjælp til at starte på skrånende vej. Den forhindrer uønsket bevægelse af bilen på skrånende vej, når bremsepedalen slippes. Hill holderen virker ved hældninger på mere end 3 % ved at fastholde bilen i cirka to sekunder.

ACTIVE SAFETY BRAKE

Dette nødbremsesystem begrænser risikoen for kollisioner. Den registrerer faste eller bevægelige genstande fra 5 km/t.

MOTORTYPER: DIESEL BlueHDI & BENZIN Puretech

Ny Citroën C3 er udstyret med den nyeste generation PureTech benzinmotorer og BlueHDi dieselmotorer, der både er effektive og miljøvenlige. 

De 3-cylindrede benzinmotorer PureTech 68, 82 og 110 (Stop & Start) og dieselmotoren BlueHDi 75 (Stop & Start) fås med manuel gearkasse. For at opnå maksimal køreglæde og komfort vil Ny C3 kort efter introduktionen (primo 2017) også være tilgængelig med automatgearkassen EAT6.

520x293_Conso_C3_Blur.jpg

PureTech

En motor lavet til succes

Citroëns PureTech-motorer er udstyret med de nyeste teknologiske udvikling, som gør kørslen mere dynamisk og reducerer brændstofforbruget. PureTech 82 og PureTech 110 hører til den nye serie af PureTech-benzinmotorer. PureTech 110 & 130 er Engine of the year 2015, 2016 og 2017 indenfor sin kategori.
engine-of-the-year_1500x500
Top