[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]

DRISTIGHED OG TEKNOLOGI TIL EN MERE AFSLAPPET REJSEOPLEVELSE

Forventes at komme til Danmark i starten af 2022. Vi gør opmærksom på, at modelprogram og udstyr, der bliver tilgængeligt i Danmark, endnu ikke er fastlagt.

  

Den nye Citroën C5 X er en unik kombination af elegant sedan, dynamisk stationcar og kraftfuld SUV.

Den skaber ro i sindet takket være Citroën Advanced Comfort® konceptet med en kabine, der minder om et loungeområde.

Avanceret teknologi forenkler kørslen med udbygget Head up Display, semi-autonom kørsel og et nyt 12" Touch Screen kommunikationsinterface med naturlig stemmegenkendelse.  

SE DET PÅ VIDEO

EN DRISTIG KARROSSERIFORM

Silhouette3_CL.21.009.016_1500X500

Den nye Citroën C5 X skiller sig ud i et temmelig traditionelt segment. Den store bagklap med bred åbning og lav læssekant giver nem adgang til bagagerummet. Lang kølerhjelm, aerodynamiske linjer og markante skærmkanter bidrager til det unikke design.

Med høj positur og store 720 mm hjul differentierer Citroën C5 X sig fra en konventionel sedan og fremstår som en attraktiv nyhed for typiske SUV-kunder, der også vil værdsætte de generøse dimensioner:

- 4.805 mm lang,

- 1.865 bred,

- 1.485 mm høj,

- 2.785 mm akselafstand

C5 X er designet med Citroëns nye V-lyssignatur for og bag.

EN INVITATION TIL AT REJSE I ULTIMATIV KOMFORT

Interiør designet med en lounge-følelse

Confort_CL-21.009.011_1500X500

Advanced Comfort sæderne i den nye Citroen C5 X sætter en ny standard for komfort takket være udsøgt polstring samt højdensitets og kraftig struktureret skum.

I samspil med det slanke instrumentpanel skabes et rummeligt opholdsområde. Bagsædet byder på generøs benplads og bredde samt rigelig loftshøjde.

Bagagerummet matcher en stor stationcar og rummer 545 liter (1640 liter med nedfældet bagsæde). Elektrisk bagklap giver nem adgang, når du har hænderne fulde.

Blanke overflader giver masser af lys, og den effektive lyddæmpning suppleres af akustisk lamineret for- og bagrude. Citroën C5 X er også udstyret med Citroën Advanced Comport affjedring, der skaber en kørekomfort, der mest minder om et flyvende tæppe.

Ë-COMFORT I PLUG-IN HYBRID

EConfort_CL.21.009.007_1500X500

Den nye Citroën C5 X fås også som plug-in hybrid med 225 hk og 50 km rækkevidde på ren el med op til 135 km/t.

Derfor kan der nemt gå en uge uden start af forbrændingsmotoren ved normal daglig kørel med opladning hjemme, på arbejdspladsen og på offentlige ladestationer.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid maksimerer køresikkerhed og -komfort med Citroën Advanced Comfort® aktiv affjedring, især hvis du vælger ë-comfort indstilling, som er støjsvag, harmonisk, vibrationsfri og nem at bruge. 

TEKNOLOGI TIL DIT VELBEHAG

Technologies_CL-21.009.027_1500X500

Den nye Citroën C5 X byder på et innovativt Extended Head Up Display system, der projicerer relevant information op på forruden, så du kan slappe af og holde blikket på vejen.

Citroën CX 5 introducerer det nye kommunikationsinterface, My Citroën Drive Plus, kombineret med en 12" HD Touch Screen designet som en touch-tablet samt stemmegenkendelse.

Hertil er Citroën C5 X udstyret med en lang række førerassistentfunktioner såsom:

- Highway Driver Assist, Citroëns semi-autonome køresystem

- Blindvinkelalarm over lang afstand (70 m)

- Rear Cross Traffic Alert, som registrerer andre køretøjer i bevægelse, når du bakker

- Top 360 Vision, som letter vanskelige manøvrer ved at vise omgivelserne på touchpad'en

Top