[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
Byg_din_bil

BYG DIN BIL

Ønsker du at bygge din egen bil, er det nu blevet nemmere end nogensinde før. Med vores konfigurator kan du nyde en fuld oplevelse af at bygge din egen bil fra start til slut. Se den endelige finansiering og bestil et tilbud eller book en prøvetur hos din valgte forhandler. Simpelt og nemt.
EN
NY
FRONT
EN
NY
FRONT

Fronten på Citroën C3 markerer en helt ny stil i Citroëns modelprogram.

97
KOMBINATIONER
MERE PERSONLIGHED
97
KOMBINATIONER
MERE PERSONLIGHED

Takket  være de mange designvariationer minder C3 ikke om andre biler i sin klasse. Den vinder på sine forskelle bl.a. med muligheden for personlig styling: Op til 97 udvendige designkombinationer, 3 tagdekorationer, 3 kabineindretninger og nye fælge.

CITROËN
ADVANCED
COMFORT®
CITROËN
ADVANCED
COMFORT®

Citroën C3 er designet til at gøre enhver køretur til en rar oplevelse. Følelsen af velvære styrkes yderligere med de komfortable Advanced Comfort Seats (fås til udvalgte modeller).

DESIGN

C3_Showroom_Design

...

ET DRISTIGT LOOK

Citroën C3 har ændret stil og look. Den udtrykker nu endnu mere styrke. Inspireret af SUV-designstile understreges de muskuløse former af de nye grafiske elementer.

Citroën C3 markerer en ny stil i Citroëns modelprogram. Fronten, der er blevet mere markant og dynamisk.


Sek3_Dristigt

STYLING MULIGHEDER

Citroën C3 er stadig bilen med de fleste muligheder for styling i sin klasse. Der findes 97 kombinationsmuligheder – fra det mest diskrete ydre til det vildeste look. Du kan vælge mellem 7 lakfarver, 4 tagfarver og 4 farvepakker. Hertil kommer 3 tagdekorationer. Næsten alle farver kan kombineres efter smag og behag.*

*Nogle kombinationer kan ikke kombineres og andre skal særbestilles.

Interioer_Sek4

HØJT KOMFORTNIVEAU

Komfort_C3

Sæderne i Citroën C3 har brede sædepuder og ryglæn inspireret af møbeldesign. Udformningen, som er en 100% innovation fra Citroën, sikrer en permanent blødhed uden fornemmelsen af at synke ned i sædet. Advanced Comfort sæderne giver en uforlignelig kørekomfort på både korte og lange køreture. Forsæderne er desuden forsynet med den optimale lændestøtte.

TEKNOLOGIER

TRYG KØRSEL

C3_teknologier

Din komfort og sikkerhed afhænger af ergonomiske betjeningsfunktioner og intuitive teknologier, som giver en let og behagelig kørsel. Citroën C3 har flere innovative online systemer og 11 kørehjælpefunktioner, der gør hverdagen lettere.

Citroen_connect

APPLE CARPLAY*

for større køreglæde

Takket være Mirror Screen teknologien kan du tilslutte din smartphone og duplikere dens funktioner til bilens Touch Screen. Du kan se dit indhold og styre din smartphone og de kompatible apps direkte via bilens skærm. Teknologien fungerer sammen med Apple CarPlay.**

*Afhænger af udstyrsniveau.
**Apple CarPlay kræver iPhone 5 eller nyere version med mobildækning.
MOTORER

EFFEKTIVE OG HØJTYDENDE

Citroën C3 har en uforlignelig kørekomfort i byen og samtidig fantastiske køreegenskaber på de større veje. Dette skyldes bl.a. de højtydende PureTech-benzinmotorer og BlueHDi-dieselmotorer, der er både effektive og økonomiske, og opfylder den nyeste Euro 6 anti-forureningsnorm.

Motorer

VIDEOPRÆSENTATION

KIG NÆRMERE PÅ C3

Videoen er en generel beskrivelse af modellen og kan indeholde udstyr som ikke er tilgængelig i Danmark.

Top