[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:da] [cle1: SECONDES Lang:da]
Two-people-browsing-ordering-online

BYG DIN BIL

Ønsker du at bygge din egen bil, er det nu blevet nemmere end nogensinde før. Med vores konfigurator kan du nyde en fuld oplevelse af at bygge din egen bil fra start til slut. Se den endelige finansiering og bestil et tilbud eller book en prøvetur hos din valgte forhandler. Simpelt og nemt.

Den nye Citroën C3 har et inspirerende look og et unikt design, der skiller sig ud fra mængden. Med de 97 forskellige designkombinationer er der garanti for, at den ikke kommer til at ligne nogen anden på vejen! Komforten er enestående og med mulighed for blandt andet Advanced Comfort Seats og en affjedring, der er førende i klassen. Den nye C3 er topmoderne - og har hele 12 hjælpefunktioner til at lette den daglige kørsel. 

EN
NY
FRONT
EN
NY
FRONT

Fronten på den nye Citroën C3 markerer en helt ny stil i Citroëns modelprogram.

97
KOMBINATIONER
MERE PERSONLIGHED
97
KOMBINATIONER
MERE PERSONLIGHED

Takket  være de mange designvariationer minder den nye C3 ikke om andre biler i sin klasse. Den vinder på sine forskelle bl.a. med muligheden for personlig styling: Op til 97 udvendige designkombinationer, 3 tagdekorationer, 3 kabineindretninger og nye fælge.

CITROËN
ADVANCED
COMFORT®
CITROËN
ADVANCED
COMFORT®

Den nye Citroën C3 er designet til at gøre enhver køretur til en rar oplevelse. Følelsen af velvære styrkes yderligere med de komfortable Advanced Comfort Seats (fås til udvalgte modeller).

12
HJÆLPEFUNKTIONER
TIL KØRSLEN
12
HJÆLPEFUNKTIONER
TIL KØRSLEN

Den nye Citroën C3 er udstyret med 12 hjælpefunktioner til kørslen. Det skaber større tryghed i hverdagen med funktionerne, der bl.a. hjælper med manøvrering samt kan advare om risiko for ulykker. 

DESIGN

Den nye Citroën C3 har ændret stil og look. Den udtrykker nu endnu mere styrke. Inspireret af SUV-designstile understreges de muskuløse former af de nye grafiske elementer.

Superposition_Design_DSK_1500x600
Face-Avant_625x400

ET DRISTIGT LOOK

Den nye Citroën C3 markerer en ny stil i Citroëns modelprogram. Fronten, der er blevet mere markant og dynamisk.

OP TIL 97 UDVENDIGE KOMBINATIONER

GIV DIN NYE CITROËN C3 ET PERSONLIGT PRÆG

7 KARROSSERIFARVER

To nye iøjnefaldende farver Rød Elixir og Spring blå fuldender den allerede kendte farvepalet (Sort Perla Nera, Stålgrå, Grå Artense, Sandfarvet og Hvid Banquise).


Teintes-carosserie2_625x400

4 FARVEPAKKER

Pack-Color_1500x400

Farvepakken består af nogle farvede detaljer på bilen - bl.a. indramning af hhv. tågeforlygter og Airbumps®. På den nye Citroën C3 tilbyder vi nu farverne Rød, Blå, Hvid og sort.

4 TAGFARVER

Den nye Citroën C3 fås med den nye farve blå, som supplement til hvid, sort og rød. Tagfarverne passer godt sammen med sidespejlenes farve og de faste rude-sticker.


Teintes-toit-C3_625x400

3 TAGDEKORATIONER

Decor-toit-4_1500x400

Rød, Blå eller Techwood. Sæt dit personlige præg på din nye Citroën C3 ved at vælge en af de 3 grafiske tagdekorationer.

2 KABINEINDRETNINGER

Kabineindretning_Gif

Udover standard kabineindretningen med det stilrene look fås den nye Citroën C3 med to nye kabineindretninger med specielle sædebetræk og farvedetaljer:

Techwood kabineindretningen refererer til et skandinavisk univers med kvalitetsmaterialer, der er behagelige at røre ved.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Du får en helt ny komfortoplevelse i den nye Citroën C3, der er udstyret med Citroën Advanced Comfort®. Nye Citroën C3, der er designet til 5 personer, er udstyret med endnu mere komfort end tidligere.

Citroen-Advanced-Comfort_DSK_1500x600
Sieges-Advanced-Comfort_625x400

NYE SÆDER AF TYPEN
CITROËN ADVANCED COMFORT

Den nye Citroën C3 fås med sæder af typen Advanced Comfort: En 100% Citroën-fornyelse.
De store sæder sikrer øget komfort - både visuelt og ergonomisk - takket være polstringen med grafisk effekt, den faste støtte og lændestøtten.

EN NY KOMFORTOPLEVELSE I KABINEN

ET BAGAGERUM PÅ 300 LITER

OG MANGE OPBEVARINGSMULIGHEDER

Coffre-Rangement_1500x400

Den nye Citroën C3 er meget brugervenlig og praktisk. Et opbevaringsrum i midten gør det muligt at frigive maksimal plads foran i bilen. Det suppleres af et stort handskerum (på 6,25 liter). Også i fordørene er der rigtig god opbevaringsplads. Endelig er der heller gået på kompromis mht. bagage  i det rummelige bagagerum på 300 liter

TEKNOLOGIER

Den nye Citroën C3, der er inspireret kunderne og deres livsstil, gør dagligdagen nemmere takket være det omfattende udvalg af komfort- og sikkerhedsudstyr.

technologies

HJÆLPEFUNKTIONER TIL KØRSLEN

EN STRESSFRI KØREOPLEVELSE

PARKERINGSSENSOR FORAN

PARKERINGSSENSOR FORAN

Dette system, der er beregnet til bykørsel, omfatter 6 sensorer foran, som udløser advarselssignaler mens du parkerer.

ACTIVE SAFETY BRAKE

ACTIVE SAFETY BRAKE

Dette nødbremsesystem begrænser risikoen for sammenstød. Det fungerer fra og med 5 km/t og registrerer både stillestående genstande, genstande i bevægelse samt fodgængere. Systemet bremser automatisk bilen, hvis der ikke er nogen reaktion fra dig efter advarslen om kollisionsrisiko.

HILL START ASSIST

HILL START ASSIST

Dette system gør det nemmere at starte på en skrånende vej ved at forhindre bilen i at rulle tilbage. Det hindrer bilens uønskede bevægelse på skrånende vej, når bremsepedalen slippes - og aktiveres på veje, hvis hældning er over 3%, hvor den holder bilen bremset i 2 sekunder.

UOPMÆRKSOMHEDS-ALARM

UOPMÆRKSOMHEDS-ALARM

Systemet vurderer, om du er uopmærksom ved at registrere afvigelser i bilens kurs i forhold til de hvide striber på vejen. Denne funktion er særligt velegnet på motorveje og motortrafikveje, hvor hastigheden er over 65 km/t.

VEJSTRIBEALARM

VEJSTRIBEALARM

Dette system forebygger risikoen for træthed eller et enkelt øjebliks uopmærksomhed bag rattet fra og med 60 km/t. Når bilen krydser en hvid linje, uden at afviserblinket er blevet aktiveret, udløser systemets computer en alarm. Du advares herefter af biplyde og en visuel alarm.

COFFEE BREAK ALERT

COFFEE BREAK ALERT

Systemet advarer dig, når det er tid til at holde en pause - eller efter to timers kørsel med over 65 km/t.

BAKKAMERA

BAKKAMERA

Når du skal bakke viser bakkameraet med parkeringssensorer et tydeligt billede af området bag dig på den 7"  touch screen. De farvede linjer fremhæver placeringen af forhindringer og hjælper dig med at manøvrere omkring disse.

SENESTE GENERATION AF MOTORER

OG EAT6 AUTOMATISK GEARKASSE

LATEST-GENERATION-ENGINES

     

Top