Se indholdet

NY CITROËN Ë-C4 X ELBIL

Oplev den nye ë-C4 X elbil med en højtydende motor og sublim kørekomfort.

SE VIDEOEN AF DEN NYE CITROËN Ë-C4 X ELBIL

Ved at bruge Youtube medieafspiller er du som bruger af denne hjemmeside underlagt Youtube vilkår for brug. Se Googles privatlivspolitik.
 

ET UNIKT OG ELEGANT KONCEPT

Den nye Citroën ë-C4 X elektrisk

  • Rækkevidde op til 358 km (WLTP)*
  • Motoren leverer 100 kW-effekt, hvilket svarer til 136 hestekræfter
  • 3 køreindstillinger (Øko, Normal og Sport)

 

*Påvirkes bl.a. af kørestil, hastighed, vejr og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Elegance og rendyrket køreglæde

  • I den nye Citroën ë-C4 X elektrisk er der med den generøse benplads til bagsædepassagerer samt det store bagagerum på 510 liter lagt vægt på rummelighed og gennemgående komfort. 
  • Og netop komforten understreges af det eksklusive Citroën Advanced Comfort-program* med Advanced Comfort-sæder* og Citroën Advanced Comfort®-affjedring*.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

ELBIL MED EN HELT SÆRLIG STIL

Stilen på den nye Citroën ë-C4 X elbil udfordrer de traditionelle designkoder for et kompakt karrosseri, og byder på innovation, raffinement og karakter. Designet befinder sig i krydsfeltet mellem den elegante fastback og den moderne SUV.

ÆGTE KOMFORT

I den nye Citroën ë-C4 X elbil vil både fører og passagerer takket være Citroën Advanced Comfort-programmet* nyde en uovertruffen ro, komfort og plads.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

CITROËN CARE

Sikkerhed og køreassistentsystemer

Den nye Citroën ë-C4 X elbil tilbyder en række af de nyeste førerassistentteknologier. Op til 20 avancerede systemer* øger køresikkerheden og reducerer stress for fører og passagerer.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

Connected services

Den nye Citroën ë-C4 X elbil med det intuitive My Citroën Drive Plus infotainment* tilbyder seneste generation af opkoblingsmuligheder.

 

*Afhænger af udstyrsniveau.

MOTOR

Væsentlige egenskaber ved elektriske Citroën ë-C4 X:

  • 136 hestekræfter (100 kW) elmotor og automatisk gearkasse
  • 260 Nm moment tilgængeligt med det samme
  • Op til 358 km rækkevidde (WLTP)*
  • Opladningstid under optimale ladeforhold v/normalopladning 0-100%: 5 t. ved max. ladeeffekt (11 kW AC); v/hurtig-/lynopladning 0-80%: 30 min. ved max. ladeeffekt på 100 kW DC
  • 50 kWh batteri med 8 års garanti eller 160.000 km for 70% af ladekapaciteten

 

*Påvirkes bl.a. af kørestil, hastighed, vejr og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.